Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Værkfører - smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Indrykket 

Som selv kan tage fat og skabe yderligere vækst sammen med 6 dygtige smede søges for tiltrædelse snarest muligt.

Mark & WedellA/S (M&W) er en ingeniørvirksomhed beliggende i Kvistgaard, 35 km nord for København med godt 40 medarbejdere. Selskabet blev grundlagt i 1974 og udvikler, konstruerer og producerer mekaniske og elektriske produkter, maskiner og anlæg.

Smedeafdelingen fremstiller prøvetagningsanlæg primært i rustfrit stål tynd- og tykplader til mine-, mineral- og kraftværkssektoren samt maskiner til dansk industri. Cirka 75% af produktionen eksporteres. Derudover udvikler og sælger M&W avanceret måleudstyr til biomasse-og kulfyrede kraftværker samt partikel acceleratorer i hele verden.

Smedeafdelingen har til huse i egne nybyggede faciliteter på 1.100 m2. I tillæg råder M&W over eget maskinværksted med 10+ CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner samt nyt og separat el-værksted. Der er i alt ca. 20 timelønnede ansatte samt 20 ingeniører, sælgere og administrativt personale.

Stillingsbeskrivelse:

Du bliver den daglige hands-on teamleder for 6 dygtige smede, går forrest og deltager i det daglige arbejde på lige fod med smedene i produktionen. Du fungerer som teamlederen, der fordeler opgaver, tager ansvar og engagerer dine kollegaer i det daglige samtidig med, at du sparrer omkring løsninger og muligheder for at levere kundens projekter i høj kvalitet og til tiden.

Du forventes derfor både at være en dygtig smed og teamleder samtidig med, at du forventes at tage ansvar og bidrage aktivt i forbindelse med levering af kundernes projekter til tiden. Optimering af interne processer og vedligeholdelse af tiltag i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en vigtig del af teamlederrollen.

Du vil primært arbejde tæt sammen med konstruktionsingeniørerne omkring produktionsplanlægning og salg i forbindelse med tilbudsgivning/mersalg til nye og eksisterende kunder. Her vil du have gode muligheder for løbende at videreudvikle arbejdsrutiner, processer og nye kunderelationer og løbende at være i dialog med direktøren/ejerlederen, som du også refererer til i det daglige.

Der er tale om en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt, forudsat at du har styr på dit ansvarsområde, og hvor du også har god mulighed for at blive hørt, idet vi er meget åbne over for input til forbedringer og gode idéer.

Du trives i rollen, som den spillende træner, som tager sin del af opgaverne og, som samtidig aktivt bidrager til den løbende udvikling og vækst af virksomheden med henblik på at realisere virksomhedens ambitiøse mål. Det er bl.a. målet, at M&W's smedeaktiviteter og -værksted skal fordobles inden for de næste 1-2 år.

I forbindelse med afvikling af nationale og internationale projekter hvor der skal foretages supervision og montagearbejde, kan der forekomme begrænset rejseaktivitet.

Du tilbydes:

Du få ledelsesansvar for 6 personer, bliver en del af en virksomhed hvor der er højt til loftet, og hvor du vil få god mulighed for at være med til at præge virksomhedens dagligdag og udvikling.

Løn:

Du tilbydes en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:

Du har en moderne ledelsesstil, hvor du selv går forrest og tager din del af arbejdet samtidig med at du er god til at engagere smedene og skabe en god teamspirit.

Ligeledes er du god til at samarbejde med de andre faggrupper (elektrikere, maskinteknikere og ingeniører).

Du er god til at få tingene fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og besidder derudover et godt overblik og gennemslagskraft.

Du er som person flittig og fleksibel, og du vil gerne udvikle dig fagligt og personligt.

Du besidder gode kommunikationsevner, har en god teknisk ballast og et teknisk mindset, hvor parametre som kvalitet, levering til tiden og effektivitet ligger højt.

Du er i stand til at deltage i opgaveplanlægning og formår at læse og forstå tekniske tegninger.

Du er i stand til at bidrage til tilbudsgivnings- og salgsprocessen og har erfaring som en god sparringspartner.

Uddannelse som Svejsespecialist, Svejsetekniker, Svejsekoordinator eller Svejseingeniør el. lign. en fordel, men ikke et krav.

Uddannelse:

Det forventes, at du har en håndværksmæssig uddannelse som smed, klejnsmed eller svejser.

Erhvervserfaring:

Du har erfaring 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du enten har haft et formelt eller uformelt ledelsesansvar i et smedeværksted eller lignende.

Erfaring med ISO 9001:2015 og ISO 3834 vil være en fordel men ikke et krav.

Erfaring med arbejde i rustfri tynd- og tykplade, svejsning og klip og buk samt montagearbejde såvel internt som eksternt.

Er i besiddelse af truckcertifikat

Sprogkundskaber/IT:

Det er en fordel uden at være et krav, at du har kendskab til engelsk og at du er vant til at arbejde med IT.

Kontakt  venligst Bjarke Pålsson såfremt du ønsker at høre mere om stillingen på telefon 4099 8861 eller send din ansøgning og CV ved at klikke på knappen "Søg jobbet online" nedenfor.