Kereby ApS

Advokat inden for fast ejendom

Kereby ApS Nordhavn

Indrykket 

Vil du være med til at udvikle den juridiske afdeling i en vækstvirksomhed inden for ejendomsinvestering til at være Danmarks bedste? Og ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond samt at blive en del af Blackstones verdensomspændende netværk? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Kereby søger vi en ambitiøs og erfaren ejendomsadvokat med et højt drive og med speciale inden for fast ejendom til vores juridiske afdeling. Her vil du være med til at udvikle et professionelt og unikt ejedomsinvesteringsselskab.

Du skal have minimum to års erfaring som advokat, og du skal kunne arbejde både selvstændigt og som en del af et team. Vi forventer et højt fagligt og specialiseret niveau og en profil, som er indstillet på en hverdag i travlt miljø med opgaver af forskellig juridisk art. Din arbejdsmæssige og faglige baggrund er enten fra et større dansk advokatkontor eller fra et anerkendt ejendomsselskab, administrationsselskab, en fond eller lignende.

Vi stiller store krav til kvalitet, og derfor er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst, i stand til både selv at træffe og til at indstille til beslutninger og har en grundig og omhyggelig tilgang til dine arbejdsopgaver.

Med reference til vores General Counsel bliver du en del af et engageret og specialiseret juridisk team bestående af advokater, en advokatfuldmægtig og øvrige juridiske medarbejdere.

Som en del af vores juridiske afdeling vil du blandt andet skulle beskæftige dig med udarbejdelse af notater, komplekse kontrakter, bistand til forhandlinger mv. Derudover bistår vi vores direktion, Blackstone og den øvrige del af virksomheden med juridisk sparring, beslutningsoplæg, og vi har ansvaret for den generelle og overordnede compliance og dokumentation i virksomheden. Du kommer desuden tæt på kommercielle beslutninger, strategier mv. i et internationalt miljø.

Dine primære opgaver

Som vores nye advokat vil du særligt skulle beskæftige dig med erhvervslejeret og entrepriseret i form af udarbejdelse af kontrakter, deltagelse i forhandlinger, sagsstyring og juridisk sparring på et højt niveau. Desuden vil du skulle bistå i forbindelse med afdelingens øvrige opgaver, som eksempelvis består af:

  • at være sparringspartner på store ejendomstransaktioner
  • at håndtere de juridiske aspekter af låneaftaler
  • at sikre compliance og dokumentation
  • udarbejdelse af selskabsretlige dokumenter mv.
  • håndtering af fast ejendomsrelaterede emner i bred forstand
  • samarbejde med både eksterne danske og udenlandske kontorer.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du arbejder fokuseret, struktureret og løsningsorienteret med opgaverne og med et grundigt og højt juridisk niveau. Herudover besidder du gode kommunikationsevner både på skrift og i tale på dansk og engelsk.

Korte deadlines bliver en del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du formår at kunne håndtere et større antal sager på samme tid. Det forventes, at du er i stand til at levere professionel og værdiskabende sparring og rådgivning.

Vi forventer desuden, at du har erfaring med erhvervslejeret og entrepriseret på et specialiseret niveau og forståelse for kommercielle dynamikker. Derudover er det en fordel, hvis du har beskæftiget dig med generel selskabsret og boliglejeret.

Ansættelsesforhold

Kerebys juridiske afdeling tilbyder et spændende og alsidigt job i et velfungerende arbejdsmiljø. Her er god stemning og højt til loftet, og vi vægter at lave sociale ting sammen - også uden for arbejdstiden. Vi tilbyder et job, hvor du har indflydelse og kan påvirke udviklingen. I jobbet må der påregnes en del mødeaktivitet uden for normal arbejdstid. Arbejdsstedet vil primært være vores hovedkontor i Nordhavnen. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer de stillede krav og en attraktiv pensionsordning.

Bliv en del af Kereby ApS

Kereby ApS har kontor i Københavns Nordhavn og huser ca. 100 medarbejdere. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye engagerede og professionelle kollegaer fordelt på vores teams; Asset Management, Facility Management, Property Management, Finance, Development, PR & Communication, Marketing, Legal, Fund Management og Acquisition. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, overholder deadlines og gør en ekstra indsats, når opgaven kræver det.

Ansøgning og spørgsmål

Vi søger en advokat til tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cecilie Rust, General Counsel, Advokat på: cru@kereby.dk.

Søg stillingen via nedenstående "Søg jobbet online" hurtigst muligt.


Om Kereby ApS

Kereby ApS arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. Kereby ApS forvalter flere end 170 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om Kereby ApS på www.kereby.dk.