Danske Malermestre

Ansættelsesretslig konsulent

Danske Malermestre København eller Aarhus

Indrykket 

Danske Malermestre søger en konsulent, der kan hjælpe medlemmerne med rådgivning og sagsbehandling på det ansættelsesretslige område. Som ansøger skal du opfylde nogle af nedenstående kriterier men ikke nødvendigvis alle.

  • Du har arbejdet med ansættelsesret, overenskomster og gerne arbejdsmiljø i en årrække og har eventuelt en juridisk baggrund
  • Du har god forståelse for samspillet mellem ansættelsesretlig lovgivning og overenskomstforhold
  • Du har erfaring med medlemsbetjening inden for området ansættelsesret og overenskomstforhold
  • Du har erfaring med fagretlig sagsbehandling (mæglingsmøder, organisationsmøder, fællesmøder og gerne faglige voldgifter)
  • Du har kendskab til overenskomster inden for bygge- og anlægsområdet

Da vi er et mindre sekretariat, er det vigtigt, at du er indstillet på at arbejde tværfagligt og generelt være indstillet på at påtage dig sekretariatsopgaver, der ligger udenfor dit faglige område.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for selv at sætte sit præg på stillingen. Vi har kontor både i København og Århus, og da der også er mulighed for hjemmearbejdsdage, opfordrer vi kandidater fra hele landet til at søge.

Ansøgningsfristen er mandag den 31. august 2020. Ansøgningen sendes til via knappen "søg jobbet online". For yderligere uddybning af stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Ole Draborg på tlf. 4085 1141.

Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og erhvervsorganisation for bygningsmalere og skiltemalere i Danmark. Vi har 1.400 medlemmer og 14 ansatte. Se mere på www.malermestre.dk.