Projektmedarbejder - Flere børn skal spille basket i Aarhus

BørneBasketFonden

Indrykket 

Skovbakken Bears og BørneBasketFonden søger én person til at varetage en fuldtidsstilling, som skal udvikle basketball miljøet i Aarhus, med særligt fokus på den nordlige del af byen og Skovbakken Bears.

Vi søger en engageret, selvstændig og dynamisk projektmedarbejder, som brænder for at udvikle basketball i Aarhus. Du vil få en helt central rolle i udviklingen af Skovbakken Bears og det omkringliggende foreningsliv, og du skal være med til at realisere målsætningen om at udbrede kendskabet til sporten, skaffe flere medlemmer og skabe stærkere foreninger.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtigt. Men det en forudsætning for jobbet, at du har indsigt i foreningslivet generelt - og kan opbygge og udvikle relationer til foreningerne, samt planlægge og arbejde strategisk efter opsatte mål og handleplaner. Desuden skal du have erfaring, samt motivation og lyst til at træne børn og unge.

Det er en fordel hvis du har stærke samarbejdsevner, er initiativrig og imødekommende.


Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

  • Styrke samarbejdet på tværs af projektets foreninger.
  • Indgå i udviklingsarbejdet med projektets foreninger.
  • Igangsætte og koordinere rekrutteringsindsatser- og aktiviteter.
  • Være et bindeled mellem skoleforløb og projektets foreninger.
  • Træne ungdomshold og udvikle Skovbakken Bears ungdomsafdeling. Du skal forvente at være i hallen om eftermiddagen til tidlig aften 4-5 dage om ugen.Om Skovbakken Bears

Skovbakken Bears er breddeklubben under Bakken Bears og en af de største klubber i Jylland. Vi har en ambition om at kunne tilbyde basketball til alle både på hygge, motions- og eliteplan for både drenge og piger, ungdom og senior. Der skal være plads til alle, men vi vil også gerne blive bedre og lave atleter, der kan konkurrere på højeste niveau i Danmark.

Vi prioriterer det sociale fællesskab på og imellem de forskellige hold gennem fælles aktiviteter for hele ungdomsafdelingen, stævner for alle hold, egne stævner og fællestræninger. Derudover træner alle hold i en årgang sammen for at styrke de sociale bånd mellem spillerne.

Inden for de næste par år har klubben en ambition om en markant medlemstilgang ud fra et ønske om at flere skal spille basketball. Det skal blandt andet ske i samarbejde med BørneBasketfonden, Bakken Bears og lokale skoler. Vi vil være lokalområdets klub og basketball skal være deres sport.

Om BørneBasketFonden
BørneBasketFonden er en interesseorganisation organiseret som en almennyttig fond, der har til formål at bevæge børn igennem basketball og øge interessen og kendskabet til sporten. Vi fokuserer på at udvikle bevægelsestilbud til børn, der ikke tidligere har været aktive i den organiserede idræt i tæt samarbejde med kommuner, basketballklubber, skoler og SFO-er.

Initiativet har fra starten været en stor succes, både i forhold til at aktivere og bevæge de involverede børn samt skabe interesse for deltagelse i den organiserede idræt. BørneBasketFonden gennemfører årlige basketaktiviteter for over 15.000 børn i hele Danmark.


Ansættelsesvilkår:

  • Samlet er stillingen normeret til 37 timer i ugen. Der forekommer aften- og weekend- arbejde, der kompenseres ikke særskilt for dette.
  • Løn efter aftale.
  • Ansættelsen er fra 01.08.2020 og går til 31.07.2022. Afhængig af projektets udvikling, vil der være mulighed for forlængelse af ansættelsen.
  • Kontorplads i Aarhus v. BørneBasketFondens kontor i Vejlby Risskov Hallen.


For yderligere information og uddybning af arbejdsopgaver, kontakt Anton Elsner fra BørneBasketFonden på e-mail: anton@bornebasketfonden.dk eller tlf: 3027 5528.

Send venligst din ansøgning og CV til: job@bornebasketfonden.dk

Ansøgningsfrist: 10 juli. Samtaler vil blive afholdt løbende.