Klokkerholm Karosseridele A/S

Vi søger laseroperatører...

Klokkerholm Karosseridele A/S Hjallerup

Indrykket 

... til én af Europas største producenter af skarringsdele til biler. Klokkerholm Karosseridele A/S er en velkonsolideret virksomhed i vækst, og væksten fortsætter. Derfor søger vi laseroperatører til vores fiberlaser, hvor vi 24/7 skærer halvfabrikata til videreforarbejdning i resten af vores maskinpark.

Har du erfaring som laseroperatør og er indstillet på at indgå på vores skiftehold inkl. weekendhold, så er du måske én af de laseroperatører, vi søger.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Selvstændig drift af Bystronic Fiberlaser med Kawasaki-plukkerobot, Coil-udvikling samt stansepres.
  • Selvstændig indlæsning af eksisterende program til fiberlaser og robotanlæg.
  • Daglig vedligehold i forhold til plan.
  • Ad hoc-opgaver.

Vores team

På virksomheden, der er beliggende ca. 20 minutters kørsel fra Aalborg, er vi ca. 100 medarbejdere. Du bliver del af et team på seks medarbejdere, som lægger vægt på en uformel omgangstone og ser humor som en naturlig del af arbejdsdagen. Du kan se mere om Klokkerholm Karosseridele her: https://youtu.be/Q9yTWNjc33U.

Dine kompetencer

Har du erfaring med Bystronic Fiberlaser og nesting, er det en fordel men ikke noget krav. Det vigtigste er, at du har erfaring som laseroperatør, og at du har truckcertifikat. Vi stiller ingen specifikke krav til IT-kompetencer. Som person er du en god problemløser med en åben og positiv tilgang til nye udfordringer. Du er en god teamplayer, har humor, og er også i stand til at arbejde selvstændigt. Kvalitet er en æressag for dig, så derfor er du omhyggelig med dine opgaver. Du arbejder struktureret og er selvfølgelig både mødestabil og fleksibel.

Vi tilbyder

Løbende udvikling og uddannelse af vores medarbejdere ser vi som afgørende for virksomhedens fortsatte udvikling. Vi tilbyder derfor et spændende job, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i en virksomhed i vækst. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring. Vi har en kantineordning, som du har mulighed for at blive en del af.

Ansøgning og opstart

Hvis du mener, at du er én af vores nye laseroperatører, så søg jobbet på linket. Har du spørgsmål til jobbet, så ring til produktionschef Thomas Sloth tlf. 2761 3080. Vi har travlt, og ansøgningerne vil derfor blive behandlet løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Klokkerholm Karosseridele A/S producerer og sælger karrosseridele, så som paneler, skærmkanter, ankerplader, kofangere, bundkar og meget andet.

Produkterne afsættes world-wide. De største markeder er de skandinaviske lande, men salget til de østeuropæiske lande er stærkt stigende – især til de tidligere sovjetiske republikker.

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er placeret i Klokkerholm ved Hjallerup i Nordjylland.

Udover hovedlageret i Klokkerholm har vi lager i Sverige.

Virksomheden er et 100 % ejet datterselskab af Indutrade AB.