Kata Fonden

Bliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Indrykket 

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

LEAPS – et initiativ i Kata Fonden

Kata Fonden er en almennyttig projektfond med fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation. LEAPS er vores helskoleprojekt: en indsats for at udvikle pædagogikken på fire folkeskoler til engagerende projektbaseret læring – og dermed omsætte fondens viden til praksis og give værdi til samfundet.

Arbejd målrettet sammen med en skole om udvikling efter LEAPS-modellen

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Mere konkret vil du bl.a.:

  • uddanne og coache LEAPS-lærere og støtte skoleledelsen i at nå de opstillede mål
  • arbejde efter og videreudvikle vores masterplan for at hjælpe skolen i LEAPS-realiseringen
  • følge op med skoleledelsen og dokumentere resultaterne.

Du vil til at starte med gennemgå et intensivt LEAPS-træningsprogram og du vil planlægge LEAPS-aktiviteterne på din skole sammen de tre andre LEAPS-skoleprojektledere. Du vil referere til fondens direktør.

En rolle, der kræver veludviklede relationskompetencer

Vi er forbi fasen, hvor vi bare bygger på. LEAPS vil i de kommende år fokusere på at forenkle og optimere – og det kræver både gode relationskompetencer og formidlingsevner, når du i samarbejde med lokale lærere og ledere skal bygge på det, der virker bedst.

Store udviklingsmuligheder i et af DK’s mest spændende skoleudviklingsprojekter

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med skolerne arbejder med en total omstilling til LEAPS-modellen.

Derudover får du en helt central rolle – og dermed store udviklingsmuligheder – når LEAPS efter planen skal spredes til flere skoler gennem brug af opdaterede trænings- og implementeringsmetoder.

Resultatfokuseret projektleder med ambitioner

Som en særdeles vigtig spiller i et meget afgørende projekt for din skole, skal du være god til vedholdenhed at sikre fokus på missionen, og de konkrete mål samtidig med at du har respekt for at forandringer tager tid.

For at få succes i rollen forestiller vi os desuden, at:

  • du har en pædagogisk uddannelse på master- eller bachelor niveau
  • du har betydelig erfaring fra eller med grundskolen, gerne kombineret med erfaring fra det private
  • du har ledererfaring, som afdelingsleder, skoleleder eller lign.
  • du er empatisk som person og har stærke relationskompetencer.

Endelig er det vigtigt, at du kan se dig selv trives i et arbejdsliv, hvor du kommer lidt rundt i landet og ikke sidder på samme kontor hver dag. Det er vi et helt team, der i den grad gør.

Interesseret? Søg med det samme

Kan du se dig selv i ovenstående, så send ansøgning og CV til info@katafonden.dk. Vi inviterer løbende til samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så søg hellere i dag end i morgen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Jesper Ingerslev på 2966 4881.

Vi ser frem til at høre fra dig senest den 17. august 2020.

Kort om dit nye team og dine arbejdsdage

Vores LEAPS-team består af 10 personer, herunder 6 projektledere, hvoraf de 4 er tilknyttet hver deres projektskole rundt omkring i landet. Tre gange om måneden samles hele LEAPS teamet 2 dage i Sønderborg, derudover vil du typisk bruge 2 dage om ugen på LEAPS skole i Kalundborg eller en af de andre LEAPS skoler. De resterende dage arbejder du hjemmefra. Det vil være en fordel at din hjemmebase er i hovedstadsområdet, på Sjælland eller Fyn.