CD Automation A/S

Er du industrielektriker med en god teknisk forståelse?

CD Automation A/S Ballerup

Indrykket 

Eller har du erfaring med installation i industrielle miljøer?

I CD Automation er vores dygtige medarbejdere hver dag med til at installere og sikre vigtig infrastruktur i hovedstadsområdet. Her er et lille udpluk af hvad vi laver.

 • Vi energirenoverer underjordiske varmecentraler for de største fjernvarmeselskaber.
 • Vi er dem, der installerer den komplette styring for Danmarks største varmegenvindingsprojekt på et af Region H’s hospitaler.
 • Vi ombygger procesanlæg og installerer helt nye anlæg flere steder i og omkring hovedstaden.

Lige nu skal vi også være med til at bygge et af HOFOR’s største vandværker ved Søndersø, der er med til at sikre fremtidens drikkevand til Københavns borgere.

Vi er med, når der skal renoveres eller skabes ny infrastruktur og teknik, der sikrer alle de vigtige funktioner du og alle os andre er afhængige af i dagligdagen.

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske hold af engagerede fagfolk, der dagligt medvirker til at sikre dette gennem installation, fejlfinding og vedligehold for alle vores kunder? Sætter du pris på spændende arbejdsopgaver, gode kollegaer og masser af frihed med ansvar for egne opgaver? Alt sammen i en flad organisation med plads til humor og et stærkt fokus på din trivsel i hverdagen?

Så er du sikkert en af de nye kollegaer, som vi søger efter.

Vores forventninger

Lige nu søger vi flere elektrikere. Det vigtigste er, at du altid stræber efter at levere den højeste kvalitet med det højeste kompetenceniveau. Det, du ikke ved eller har prøvet før, guider og hjælper vi dig med. Bare du kan arbejde selvstændigt og med omtanke tage ansvar for de opgaver du tildeles, i en god dialog med kunderne.

Har du flair for teknik eller allerede erfaring indenfor industriel automation og installation? Så er et job hos CD Automation helt sikkert en ny og spændende jobmulighed for dig.

Kvalifikationer vi vægter højest

 • En god el-teknisk forståelse
 • Lyst og håndelag til at udføre godt håndværk af højeste kvalitet
 • Evnen til at føre en kvalificeret og løsningsorienteret dialog med vores kunder og samarbejdspartnere
 • At du på en seriøs og tillidsvækkende måde fuldfører opgaver, du har ansvar for

Vi tilbyder dig

 • En hverdag med en stor variation af spændende opgaver i mange forskellige industrielle miljøer
 • Arbejde i en virksomhed, som vægter godt arbejdsmiljø og kollegialt sammenhold højt
 • Dygtige kollegaer, der bliver dine sparringspartnere i hverdagen
 • Løbende efteruddannelse og faglig dygtiggørelse af dig
 • God løn efter kvalifikationer samt servicevogn
 • En afslappet omgangstone med humor og gensidig respekt i centrum

Læs mere om, hvad vi brænder for at lave på vores hjemmeside www.cdautomation.dk eller ring til projektchef Morten Ander på 2888 4810 og hør mere om dine muligheder for et spændende job med muligheder for en stærk faglig og personlig udvikling.

Er ovenstående noget for dig, så send dit CV og en kort ansøgning til job@cdautomation.dk snarest. Da vi har flere ledige stillinger, afholdes samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.


CD Automation A/S er en El- og Teknikinstallatør, der leverer totalløsninger indenfor industriel automation. Vi beskæftiger os med alt fra Pharma-medico sektoren til spildevandsanlæg hos Danmarks største forsyningsselskaber. Vi udfører alt fra teknisk komplekse styringsløsninger til helt almindelige installationer i industrielle miljøer – altid i højeste kvalitet. CD Automation A/S er et søsterselskab til Claus Dalsgaard A/S. Tilsammen er vi 90 medarbejdere, som laver el-service, datacentre, kraft og svagstrømsinstallationer, fibertransmission og telekommunikation samt industriel automation.

Læs mere om os på www.cdautomation.dk.