KEN Hygiene Systems A/S

Servicetekniker – København/Sjælland

KEN Hygiene Systems A/S

Indrykket 

Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S søger en servicetekniker til Københavnsområdet.

Opgaver:

Som servicetekniker bliver du en del af et team på 40 serviceteknikere, hvor du selvstændigt er udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i Danmarks største serviceorganisation. KENs cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter og lignende.

Grundlæggende opgaver:

  • Service og eftersyn på diverse køkkenudstyr
  • Fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af køkkenudstyr
  • Rådighedsvagt

Vi forventer:

Det er et krav, at du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller har anden relevant el-teknisk uddannelse og har erfaring med idriftsættelse og fejlfinding inden for branchen. Endvidere forventer vi, at du er bosat på Sjælland – gerne i København eller omegn, har B-kørekort og behersker dansk og gerne engelsk samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau. Du skal være indstillet på at deltage i vagtordningen ca. en gang hver 6. uge. Vagten er indtil kl. 21.00 på hverdage samt lørdag kl. 08.00 til 21.00 og søndag kl. 08.00 til 18.00.

Din person:

Vi forventer, at du er engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Fra dag ét får du en grundig sidemandsoplæring samt uddannelse i KENs eget uddannelsescenter. Du står ikke alene hos kunden, da du altid har teknisk backup fra vores kompetente supportcenter. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, bonusordning, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring.

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til SLE@ken.dk. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte driftschef Søren Lebæk på 4212 8981. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.