Vircall

Er du på udkig efter et job, der kan klares hjemmefra? Vi søger erfarne remote mødebookere!

Vircall

Indrykket 

VirCall er et dansk virtuelt callcenter specialiseret inden for opkvalificering af leads samt mødebookning til B2C-markedet. Vi er et team af dansktalende medarbejdere i Danmark samt udland.

Vi søger B2C-mødebookere, som er klar til at blive en vigtig del af VirCaller-teamet ved snarest tiltrædelse. Du er måske studerende og søger studiejob, freelancer, selvstændig eller lign. og søger supplering i et arbejde, som kan klares hjemmefra.

Vi opererer rent virtuelt, hvilket gør, at du via dit eget set up af computer, internetforbindelse samt head-set er klar til at arbejde blot ved at logge på vores cloud-baserede software. Alt fra jobsamtale, oplæring til det daglige arbejde foregår remote hjemmefra via online systemer.

Jobbet

Som agent i VirCall foretager du opkald til private på vegne af VirCalls kunder. Vi booker primært telemøder mellem privatpersoner og vores kunder, vores kunder er virksomheder i brancherne; a-kasse-, forsikrings-, pensions-, sikkerhedsbranchen m.m.

Du arbejder hjemmefra i Danmark eller hvor som helst i verden – du skal blot have en computer, et head-set og en stabil internetforbindelse. Vi tilbyder fleksible arbejdsrammer, hvor du selv planlægger dine vagter og opererer under princippet frihed under ansvar.

Vi aflønner altid efter dansk niveau og på lige vilkår, uanset hvor du er bosat, samt ansætter kontraktuelt deltid eller freelance afhængig af din situation.

Dine kvalifikationer

For at komme i betragtning skal du:

  • besidde en stor grad af selvdisciplin.
  • tale dansk flydende.
  • kunne arbejde 7,5 time per uge, primært i hverdagene.
  • have en computer + stabilt og tilstrækkeligt internet.
  • have et head-set, der sikrer, at du kan tale og lytte uden forstyrrelser.
  • erfaring med mødebookning eller anden form for telemarketing er en fordel, men ikke et krav.

Sender du en ansøgning til VirCall, og er det et match, så kan du potentielt være i gang med at arbejde inden for en uge. Vi indkalder til samtaler samt ansætter løbende, så få endelig sendt din ansøgning afsted.

Send din ansøgning til job@vircall.eu – emne: ”VirCall Ansøgning – Fornavn Efternavn (indsæt navn).

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michelle Langberg på ovenstående mail – husk at skrive i mailen både dit spørgsmål samt tlf. nummer, hvor du træffes for svar.

Vi ser frem til at høre fra dig.