Volvo Danmark A/S

Parts Manager

Volvo Danmark A/S Taastrup

Indrykket 

Har du lysten til at stå i spidsen for hele reservedelsområdet i Volvo Trucks Danmark? Og har du kvalifikationerne til, i samarbejde med dit team, at sætte retningen og påtage dig ansvaret for et område med potentiale og plads til udvikling? Så er stillingen som Parts Manager måske dit næste job.

Din rolle

Du får som Parts Manager ansvar for reservedelssalget til vores forhandlernetværk i hele landet. Dit fokus rettes i den forbindelse både mod vores private forhandlere samt vores egne 7 truck-centre. Du får direkte ledelsesansvar for 3 medarbejdere og refererer til Volvo Danmarks servicemarkedsdirektør. Du bliver en tæt sparringspartner med servicemarkedsdirektøren.

Vi har brug for dine kompetencer

I en udadvendt, sparrende og salgsorienteret rolle som denne forventes det, at du er skarp på flere parametre. Din tilgang til mennesker skal være åben og relationsskabende med en vis pondus.

Du vil i rollen blive en bærende kræft i at sikre fortsat vækst på reservedelssalget i Danmark. Dette kræver, at du har modet til at sætte en fælles retning, men med respekt for forskellighed.

Du indgår i et mindre team, hvilket betyder, at du også skal være villig til at påtage dig daglige driftsopgaver. Jobbet kræver desuden, at du med et analytisk perspektiv og et løsningsorientret mindset hurtigt spotter både udfordringer og muligheder.

Vi forventer, at du:

  • Har relevant salgserfaring
  • Har ledelseserfaring og en lederstil, der matcher vores kultur (se nedenfor)
  • Er en teamspiller på alle niveauer i organisationen
  • Er en humørfyldt og omgængelig person

Vi står over for et generationsskifte, hvor vores nuværende Parts Manager overgår til en anden stilling internt i Parts-afdelingen. Der vil derfor være mulighed for solid oplæring i rollen.

Hvorfor vælge os?

Hos Volvo Danmark mærker du den såkaldte ”Volvo-ånd”, som definerer vores kultur. Denne kultur og din personlighed skal matche hinanden. En god kemi er afgørende for, at vi sammen kan lykkes og komme i mål.

Hos os er der højt til loftet og i et uformelt miljø fører vi en åben dialog med respekt for hinanden. Det er derfor muligt at komme med konstruktive input og gode ideer, så vi i fællesskab skaber de bedst mulige resultater og arbejdsmiljø.

Vi sætter en ære i at udvikle vores medarbejdere og er desuden en del af en koncern, der åbner muligheder for at gøre karriere internt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, firmabil, pension samt sundhedsforsikring.

Fra sommeren 2020 vil du være placeret på vores helt nye hovedkontor i Taastrup.

Er du det rette match? Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link ”Søg jobbet online” senest den 13. april 2020. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte servicemarkedsdirektør Jan Scheel på telefon 61 20 97 84.


Volvo Danmark er en del af Volvo Group (www.volvogroup.com), og står for de danske aktiviteter vedrørende gruppens lastbilmærker: Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks og Eicher.

Volvo Danmark er ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark.

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den person/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelse af Personlige Oplysninger her.