Volvo Truck Center Danmark A/S

Varevognssælger, Renault Trucks

Volvo Truck Center Danmark A/S Taastrup

Indrykket 

Er du passioneret omkring varevogne og salg? Og drømmer du om at blive en del af et team, der deler din sprudlende passion?

Professionel på alle måder

Du bliver den eneste full-time dedikerede varevognssælger hos Renault Trucks i Københavnsområdet. Derfor får du rig mulighed for at arbejde med det, som netop du brænder for; nemlig varevogne. På selvstændig og målrettet vis bliver din opgave at løfte Renault Master Red Edition til næste step – den professionelle varevogn til den professionelle bruger.

Den ideelle kandidat har helt styr på, hvordan en varevogn skal designes i forhold til kundens behov; om den skal være stor eller lille, med lad til entreprenøren, hylder til håndværkeren eller køl til fiskehandleren – og alt derimellem.

Du bliver en del af et socialt og inspirerende team, hvor I hjælper hinanden og i fællesskab får kreative ideer til det opsøgende salg. Dine 7 nærmeste kolleger er professionelle og humørfyldte. Sammen brænder I for salg og god kundeservice.

Du vil arbejde ud fra filialen i Taastrup, som fra sommeren 2020 flytter ind i vores helt nye domicil i Taastrup.

Evner og kompetencer

Du får i rollen en høj grad af ansvar – lige fra at identificere kundernes behov til at lukke salget og sørge for, at opbygningen forløber smertefrit samt at servicekontrakterne kommer i hus. Alt dette sker i et tæt samarbejde med dine hjælpsomme kolleger.

Det er vigtigt, at du skaber gode relationer til dine kolleger, hvor gennemsigtighed, sparring og et tæt samarbejde går hånd i hånd med din selvstændige ”hunter-profil”.

Vi har brug for din solide varevognserfaring på minimum 2 år. For at få succes i rollen kræver det, at du arbejder dedikeret med opgaven på en positiv og konstruktiv måde. Din tilgang til kunden skal være professionel og udadvendt, så du på tillidsvækkende vis opbygger, vedligeholder og udvikler egen kundeportefølje.

En særlig ånd

Hos Volvo Truck Center mærker du tydeligt den såkaldte ”Volvo-ånd”, som definerer vores kultur. Denne kultur og din personlighed skal matche hinanden. En god kemi er afgørende for, at vi sammen kan lykkes og komme i mål.

Hos os er der højt til loftet, og i et uformelt miljø fører vi en åben dialog med respekt for hinanden. Det er derfor muligt at komme med konstruktivt input og gode ideer, så vi i fællesskab skaber de bedst mulige resultater og det bedst mulige arbejdsmiljø.

Vi sætter en ære i at udvikle vores medarbejdere og er desuden en del af en koncern, der åbner muligheder for at gøre karriere internt både lokalt eller globalt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

Er du det rette match?

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link ”Søg jobbet online” senest den 1. marts 2020. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Renault Trucks Sales Manager Claus Rieland på telefon 29 81 18 20.


Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende behandling og beskyttelse af personlige oplysninger her.