JN Data A/S

Erfaren og struktureret IT-programleder

JN Data A/S Silkeborg eller Roskilde

Indrykket 

Vil du være med til at lede udviklingen af store, strategiske IT-initiativer i den finansielle sektor?

Vi søger netop nu en erfaren og struktureret programleder med gennemslagskraft til at tage det overordnede ansvar for spændende programprojekter fra start til slut og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Som IT-programleder kommer du til at står i spidsen for JN Datas tværgående og gennemgribende projekter med flere spor, der typisk skal eksekveres i flere faser over en længere periode. I jobbet som programleder vil du få det faglige ansvar for at fastholde, påvirke og udvikle rammeværker og governance for, hvordan vi leder og gennemfører programmer i organisationen. Du vil derfor få et tæt samarbejde med den samlede ledergruppe i JN Data og en stor kontaktflade internt i virksomheden og eksternt i forhold til kunderne.

JN Data har kontorer i Roskilde og Polen samt hovedsæde i Silkeborg. Da programaktiviteterne er placeret i både Roskilde og Silkeborg, kan du søge stillingen på begge lokationer. Periodevis rejseaktivitet til den modsatte lokation eller ude hos vores kunder skal forventes.

Du bliver omdrejningspunktet for programmer i JN Data

Som ny IT-programleder vil du være den person, som bedst forstår programmernes indhold og afhængigheder på tværs af organisationen og derfor kan lede dem frem mod opnåelse af den strategiske forandring og realisering af programmets business case.

Du er derfor den styrende faktor i programmernes afvikling med følgende faste opgaver, herunder:

 • At styre og facilitere planlægning, hvor milepælene fastlægges
 • Sikre, at de enkelte leverancer fra projekterne understøtter programmets vision og formål iht. den definerede fremtidsmodel
 • At sørge for at afhængigheder mellem projekter og milepæle er transparente for alle involverede deltagere og interessenter
 • At levere klar og tydelig status til styregrupper, ledelse og eksterne stakeholdere om fremdrift på programmet
 • Ansvarlig for at prioritering af programprojekterafspejles i den løbende planlægning
 • Planlægge og styre programmets samlede fremdrift på tværs af alle projekter i programmet
 • Designe og etablere den samlede programorganisation og governance
 • Anskaffe og vedligeholde den nødvendig kompetence og kapacitet i programmerne

Det er samtidig dig, som er ansvarlig for, at JN Data fastholder, vedligeholder og udvikler program-rammeværker, metoder og teknikker i forhold til relevans og brugbarhed i en given situation.

Din erfaring og personlige gennemslagskraft sikrer, at vi leverer på de strategiske programmer

For at få succes som vores nye programleder kræver det stor erfaring indenfor program/projektledelse for at kunne drive professionel, faglige ledelse af programdeltagerne, som både kan tælle projektledere, IT-specialister og eksterne konsulenter. Andre interessenter kan være medlemmer af JN Datas øverste ledelse i styregrupper, kundernes repræsentanter samt eksterne institutioner, som kræver en udpræget forståelse for ledelse på mange niveauer internt og eksternt. Du skal derfor også være dygtig til stakeholder management og en stærk kommunikator, som formår at skabe synlighed og accept på alle niveauer og er drevet af en trang til at levere de rigtige resultater til tiden.

Da vores strategiske programmer ofte har stor indvirkning på organisationens arbejdsmetoder og hverdag, får du også brug for din evne til at forstå og lede forandringsprocesser.

Vi leder derfor efter dig, der:

 • +10 års erfaring indenfor projekt- eller programledelse i tværgående IT-projekter
 • Kan begå dig ubesværet på alle organisatoriske niveauer og kommunikere tydeligt hertil
 • Arbejder struktureret, og kan fokusere på opgaven uden at blive distraheret
 • Har en solid værktøjskasse for programledelse og gerne certificeret i et anerkendt teoretisk rammeværk fx MSP
 • Uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er i vækst.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag hvor du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte VP for Projects Jens Hedegaard Kristensen på mail jhe@jndata.dk eller tlf. 2020 6727

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.