ADIS A/S

Sales Executive til ADIS - an Aon Company

ADIS A/S København

Indrykket 

Er du en energisk og professionel sælger? Har du salg og kundeservice i dit DNA? Tænker du hele vejen omkring kunden og tager udgangspunkt i kundens behov?

Kan du svare ja til ovenstående, er du en oplagt kandidat til den ledige stilling som Sales Executive i vores salgs- og serviceafdeling for formidling af erhvervsforsikringer.

Din primære opgave bliver at kontakte nye potentielle kunder fra vores medlemsdatabase, samt servicere, rådgive og afdække vores eksisterende kunders forsikringsbehov. Vores målgruppe er mindre erhvervsvirksomheder som vi enten betjener direkte eller igennem en af vores medlemsorganisationer. Dette gør vi i samarbejde med medlemsorganisationen, for at udvikle lige præcis det forsikringsprogram, der passer til medlemmernes risikoprofil.

Som Sales Executive bliver du vores direkte kontakt til slutkunden. Du sikrer at kunden får den korrekte rådgivning både ved tilbudsgivningen og i den efterfølgende forsikringstid, så kundens dækninger fortsat passer med det individuelle forsikringsbehov. Vores produkter omfatter alt fra puljeordninger til specieldesignede nicheprodukter, udviklet i samarbejde med en medlemsorganisation. Du skal derfor kunne spænde over et bredt spekter af forsikringsløsninger og have lyst til at sætte dig ind i de forskellige dækninger og processer.

Dine opgaver bliver først og fremmest at:

  • Sælge til nye kunder
  • Kontakte eksisterende kunder for at gennemgå deres forsikringsbehov og eksisterende dækninger med henblik på relevant mersalg
  • Følge op på tilbud
  • Rådgive og servicere kunder i forsikringstiden
  • Sikre at kundernes forsikringsværdier er opdateret ved en ny forsikringsperiode

Faglige kompetencer

Vi forventer, at du tænker salg med stort S og har erfaring inden for opsøgende salg og kundeservice fra forsikringsbranchen. Du er vant til at sælge og servicere over telefonen og gerne indenfor erhvervsforsikringer. Du har som minimum gennemført Forsikringsakademiets modul 3.58 og/eller 3.34. Kørekort vil være en fordel, da lejlighedsvise kundebesøg vil kunne finde sted.

Personlige kompetencer

Du sætter en ære i at finde ind til kundens behov og forstår at kommunikere ud fra kundens personprofil. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, så du kan løse dem effektivt og hurtigt, og trives med at være en del af et team, hvor vi rådgiver og brænder for salg og kundeservice. Du arbejder målrettet ud fra dine personlige mål, men bidrager også til at teamet når fælles mål. Du har masser af drive og et positivt mindset samt øje for den bedste løsning for kunden.

Hvad tilbyder ADIS?

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk, succesrig virksomhed med korte beslutningsveje. Afdelingen består af kompetente og motiverede kolleger med forskellige kompetencer. Vi samarbejder på tværs af opgaver, altid med en frisk og uformel omgangstone. Vores arbejdsdag er generelt kendetegnet ved godt humør, høj faglighed og høje ambitioner. Her er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Løn efter kvalifikationer, bonus, en attraktiv pensionsordning samt sundheds-, ulykkes- og rejseforsikring og flere andre personalegoder. Vi arbejder i skønne, gennemrenoverede lokaler i det centrale København, 200 meter fra Christianshavns Metro.

ADIS er et 100% ejet datterselskab af Aon Denmark A/S. Vi formidler forsikringer til medlemmer af foreninger og organisationer, samt skræddersyer forsikringsprogrammer, som hjælper vores kunder med at skabe værdi for deres medlemmer. Du kan læse mere om ADIS på www.adis.as

Ansøgning

Hvis ovenstående har din interesse, så upload din ansøgning allerede i dag. Har du brug for flere informationer om jobbet, så kontakt gerne Michaéla Møller på 2629 0469 eller michaela.moller@adis.as

Vi glæder vi os til at høre fra dig snarest! Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Ansøgningsfrist: Løbende