Joblife A/S

Afdelingsleder til Joblife

Joblife A/S Aarhus

Indrykket 

Vi søger en udadvendt og fagligt stærk rådgiver, som vil trives med en blanding af ledelses- og kundeopgaver i en organisation, der brænder for at skabe sunde, sikre og engagerede arbejdspladser.

Stillingen

Som afdelingsleder vil du arbejde både med rådgivning og undervisning til vores kunder og ledelse af vores medarbejdere på vores kontor i Aarhus. Vi er 10 konsulenter i Aarhus, og vi samarbejder med Niras og andre Joblife konsulenter i hele landet. Du vil også indgå i Joblife’s landsdækkende ledergruppe, og deltage i udmøntningen af Joblife’s vækst- og udviklingsambitioner.

Hvad søger vi hos dig

Vi søger en rådgiver med solid erfaring indenfor arbejdsmiljø og arbejdsliv. Din faglige baggrund kan være organisationspsykolog, arbejdsmiljøspecialist eller lignende, og du er rutineret PC-bruger og taler og skriver engelsk.

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, udadvendt og har et godt humør. Du bevarer overblikket i en travl hverdag og udviser den nødvendige fleksibilitet, selvstændighed og dynamik der skal til, for at bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed og kan sikre motivation og resultater blandt vores øvrige rådgivere i Aarhus.

Om jobbet

Dine kommende arbejdsopgaver i Joblife vil bestå af ledelse og kunderådgivning indenfor dit eget specialfelt, eller som deltager i tværfaglige opgaver på tværs af Joblife eller i samarbejde med Niras. Vores kunder kommer ofte fra industrien, byggeriet eller offentlige organisationer.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab i en virksomhed med kollegaer, som brænder for den gode rådgivning af vores kunder. Omgangsformen er åben og uformel med stor gensidig tillid og respekt.

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling
Joblife blev udskilt fra NIRAS den 1. november 2019 for at styrke udviklingen, og er nu associeret med NIRAS. Ansættelsen er et led i udvikling af virksomheden, og vi tilbyder vores nye medarbejdere stor fleksibilitet, faglige udfordringer samt frihed under ansvar.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Jan Steenhard på telefon: 22 23 62 01 eller på mail: jfs@joblife.dk.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til administrerende direktør Jan Steenhard på mail: jfs@joblife.dk.


Joblife, en spin off af Niras, er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed som bidrager til sunde, sikre og engagerede medarbejdere hos vores kunder. Joblife er tillige aut. arbejdsmiljø rådgiver indenfor alle kompetencer og brancher i Danmark. Vi er pt. 35 specialister på kontorer i Allerød, Kolding og Århus og betjener mere end 1.300 unikke kunder, hovedsageligt indenfor industri, byggeri og offentlige organisationer.