JN Data A/S

Solution Architect, Architecture

JN Data A/S Silkeborg og Roskilde

Indrykket 

Solution Architect søges til stærkt arkitektteam

JN Data har rigtig travlt med at bygge IT-infrastruktur til finanssektoren i Danmark og derfor har vi brug for Solution Architects, der vil tage det tekniske ansvar i vores IT-projekter, og dermed være med til at sikre, at JN Data leverer de mest optimale løsninger til vores kunder.

Tegn stregerne til vores IT-løsninger

Dit primære ansvarsområde bliver at udarbejde løsningsbeskrivelser for IT-løsninger på tværs af de IT-faglige discipliner. Du sikrer, at løsningerne overholder de driftsrelaterede krav, samt at sikkerhedsbeskrivelser og arkitekturmæssige dokumenter udfærdiges. Derudover afklarer du relationer til den øvrige infrastruktur i samarbejde med andre arkitekter og specialister. Du spiller en vigtig rolle i projekterne, som sparringspartner for projektlederen, og som generalisten der samler og kombinerer de tekniske fagdiscipliner til en helstøbt løsning, som imødekommer kundernes behov og passer ind i vores entreprise infrastruktur.

Det betyder, at du blandt andet skal:

  • Udarbejde løsningsdesigns
  • Udarbejde sikkerhedsdokumentation og andre dokumentationsartefakter
  • Deltage i workshops og møder med kunder og andre projektdeltagere
  • Bidrage til udviklingen af eksisterende og nye services
  • Kunne lide at arbejde både selvstændigt og i teams

Sammen med dine øvrige kolleger i Architecture afdelingen bidrager du desuden løbende til udvikling af JN Datas services, processer og tilhørende artefakter. Du deltager aktivt i vores arkitekturnetværk sammen med andre Solution Architects, Enterprise Architects, Service Architects og Lead Architects.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Du kan selv bestemme, hvilken lokation du vil have fast base på, da vi har dygtige kolleger i afdelingen begge steder. Alle interessenter er også på begge lokationer og hos vores kunder.

Du har solid erfaring som omdrejningspunkt for IT-leverancer

Du kommer sandsynligvis med erfaring fra et større IT-setup eller inden for et IT-domæne, hvor du på grund af evner og lyst har været et samlende omdrejningspunkt for leverancen. Du formår derfor at omsætte dine specialiserede IT-kompetencer til et helhedsperspektiv med inddragelse af flere forskellige IT-fagområder. Vores Solution Architects har meget forskellige baggrunde, så kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående punkter, hører vi gerne fra dig:

  • Du har erfaring med arkitekt relateret arbejde (IT-, solution-, lead- eller servicearkitekt)
  • Du har erfaring med teknisk projektledelse
  • Du har et bredt teknisk fundament, gerne med specialer inden for eksempelvis server/databaser, virtualisering (server og desktop), Cloud baseret IT, sikkerhed, AD, netværk, systemintegration osv. – men som også kan spænde over flere platforme og teknologier
  • Du har kendskab til arbejde med ITIL processer (ikke nødvendigvis certificeret)
  • Det er en selvfølge, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket senest den 28. februar 2020. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Architecture, Jakob Johnsen, på mail: jaj@jndata.dk.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

< JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.