JN Data A/S

Enterprise Arkitekt

JN Data A/S Silkeborg eller Roskilde

Indrykket 

Enterprise Arkitekt søges til stærkt team

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Enterprise Arkitektur området og dermed sætte retning for anvendelse af fremtidens teknologiske muligheder i JN Data? Så kan du blive en del af JN Datas stærke Enterprise Arkitektur team.

Vi er travlt beskæftigede med at tegne stregerne til JN Datas fremtidige infrastruktur og samtidigt sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til afdelingen Concepts & Optimisations søger vi derfor en dynamisk Enterprise Arkitekt med kompetencer indenfor Enterprise Arkitektur, Service og IT Governance og et bredt teknologisk kendskab.

Som Enterprise Arkitekt kommer du til at arbejde med modellering af vores arkitektur end-to-end. Vi arbejder med EA3 modellen, TOGAF, IT4IT, ITIL osv. Derudover deltager du som Enterprise Arkitekt i JN Datas strategiske udviklingsprojekter, hvor du tilsikrer, at vi følger den røde tråd i strategien. Sidst, men ikke mindst, vil du skulle forholde dig til nye teknologier, samt udarbejde roadmaps for vores eksisterende services.

Det betyder, at du sammen med dine kolleger i afdelingen blandt andet skal:

 • Udarbejde As-Is og To-Be arkitektur på vores service lines, samt identificere GAPS
 • Vurdere business cases for nye fælles services blandt andet gennem anvendelse af ny teknologi
 • Deltage i at udvikle og vedligeholde JN Datas IT-strategi, herunder gældende arkitekturprincipper
 • Deltage i at skabe og vedligeholde et tværorganisatorisk miljø for arkitektroller i JN Data
 • Arbejde med JN Datas data- og begrebsmodel
 • Arbejde med Service Governance
 • Arbejde med IT Governance i samarbejde med organisationen og levere beslutningsmateriale til direktion og bestyrelse

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Du kan selv bestemme, hvilken lokation du vil have fast base på, da vi har dygtige kolleger i afdelingen begge steder. Alle interessenter er også på begge lokationer og hos vores kunder.

Du har solid erfaring med Enterprise Arkitektur

Du har en relevant uddannelse og minimum fem års erfaring fra en større IT-organisation, hvor du på grund af evner og lyst har været et samlende omdrejningspunkt for Enterprise Arkitektur. Du har et bredt kendskab til teknologier indenfor infrastruktur, men formår at tænke forretning før teknologi. Du har flair for at arbejde med ”The Big Picture” og har formentlig erfaring med at udarbejde IT-strategi, vision, principper og roadmaps. Selvom du er god til at tegne det store billede og tænke langsigtet, evner du også at handle ’her og nu’.

Derudover forventer vi, at du:

 • Formår at sætte dig i kundernes sted og forstå deres problemstillinger og situation
 • Kan begå dig på alle niveauer, både internt og hos vores kunder
 • Kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Har analytiske evner og kan omsætte dem i struktureret form

Design og udvikling af applikationer ligger hos vores kunder og ansvaret hos deres applikationsarkitekter, som vi samarbejder med. Derfor er det en fordel at have et vist kendskab til applikationsdesign og patterns indenfor applikationsarkitektur.

I JN Data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Concepts & Optimisations, Jakob Johnsen, på mail: jaj@jndata.dk.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.