JN Data A/S

Afdelingsleder til Architecture

JN Data A/S Silkeborg eller Roskilde

Indrykket 

Vi søger en udviklings- og procesorienteret afdelingsleder med erfaring indenfor IT-arkitektur, der kan drive og udvikle afdelingen, hvor vi designer IT-infrastruktur løsninger til den finansielle sektor.

Som afdelingsleder for Architecture for du ledelsesansvaret for vores 18 Solution Architects og tre Test Managers. Afdelingen Architecture er organisatorisk placeret i JN Datas ”Build” område, Technology Development og har det faglige ansvar for at designe, dokumentere og sikkerhedsvurdere de løsninger, som vi bygger til vores kunder og os selv. Du vil indgå i ledergruppen for området og får derudover et tæt samarbejde med den samlede ledergruppe i JN Data og en stor kontaktflade internt i virksomheden og eksternt i forhold til kunderne.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kontorer i Roskilde og Warszawa. Stillingen kan besættes i Silkeborg eller Roskilde med forventeligt 30-50 rejsedage om året mellem lokationerne.

Kan du lede udviklingen og sætte den gode standard for IT-løsninger?

Som leder af Architecture er dit primære ansvar at sikre, at dine medarbejdere formår at facilitere design af løsningerne i samarbejde med JN Datas systemteknikere. Du skal derfor skabe de rigtige rammer for dine Solution Architects og løbende drive optimering af processer omkring deres arbejde. En vigtig opgave er også at sætte det rigtige hold af kompetencer – også fremadrettet gennem rekruttering af nye IT-arkitekter.

Dine Solution Architects er også garanter for, at vi i tæt samarbejde, med både kunder og interne interessenter, designer en arkitektur, som dækker kundernes behov og leverer de ønskede forretningsmæssige gevinster. Det er derfor vigtigt, at du som leder kan motivere medarbejderne til fortsat at være rollemodeller i organisationen.
Du motiveres derfor ved ledelsesopgaven i stillingen, hvor du som en naturlig del af ansvaret følger op på dine medarbejderes resultater, adfærd og udvikling, så deres motivation er i top.

Som afdelingsleder bliver du ansvarlig for, at afdelingens primære processer og værktøjer løbende bliver optimeret og vedligeholdt. Processerne indgår som et vigtigt element i JN Datas samlede leveranceproces. Vores basis er på plads, så næste skridt bliver at kigge ind i yderligere automatisering af processerne med det mål, at afdelingen bliver endnu mere effektiv og leverer en endnu højere kvalitet på kortere tid.

JN Data er også på en rejse, hvor vi i højere grad vil arbejde i teams. Erfaring indenfor transition fra en gruppebaseret organisering til ”High Performance Teams”, vil derfor vægte højt. Her vil du indgå som en vigtig samarbejdspartner ift. til den øvrige ledelse i Technology Development.

Solid erfaring med ledelse og sikkerhed fra en større IT-organisation

Du har minimum fem års ledelseserfaring en større IT-organisation og gerne indenfor løsningsarkitektur i en Infrastructure & Operations-organisation.

Derudover forventer vi, at:

  • Du har en empatisk og relationsskabende ledelsesstil
  • Du har erfaring med ledelse af forandringer
  • Du har stor erfaring med tiltrækning og rekruttering af talenter
  • Du har erfaring med koncept- og procesudvikling, optimering og økonomi
  • Du er en stærk kommunikator, dygtig facilitator og mødeleder
  • Du tænker helhedsorienteret og sætter mål og retning for afdelingen
  • Formår at sætte dig i kundernes sted og forstå deres problemstillinger og situation
  • Du kan begå dig på alle niveauer, både internt og hos vores kunder
  • Du kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Har analytiske evner og kan omsætte dem i struktureret form

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en tydelig profilering.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med rollen og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President Jesper Meldgaard Mortensen på tlf. 63636663

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.