Bliv souschef i Lidl
- dit springbræt til
en stærk lederkarriere

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør,

fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Tag del i både drift og ledelse

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Planlægning af ressourcer og bemanding samt prioritering af arbejdsopgaver.
  • Ledelse af medarbejdere, så de lykkes i deres job.
  • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter.
  • Bestilling af varer, vareopfyldning og ekspedition af kunderne.
  • Ansvar for butikken, når butikschefen ikke er til stede.

“Du får selvfølgelig grundig oplæring, men du får også hurtigt ansvar for opgaverne. For eksempel er jeg med til at sikre den rette bemanding og sørge for, at vi har nok varer, og at varerne altid er friske,”

fortæller Sophia.

Det er alsidigt og spændende, fordi du både har en vigtig rolle i alle aspekter af driften samtidig med, at du også er med i alle dele af personaleledelsen. Der er ikke en dag, hvor der ikke sker noget nyt,

fortæller Sophia.

Har du leder-dna og en ambition om at udnytte det?

Du har ikke nødvendigvis udnyttet dit lederpotentiale endnu, men ser dig selv som en person, der, med de rette forudsætninger stillet til rådighed, kan lykkes som en empatisk og stærk leder, der nemt kan motivere og inspirere dine medarbejdere. Du tror på, at man kommer længst ved at lede med et smil, og du er typen, der selvfølgelig giver en hånd med, når der skal fyldes varer på hylderne, eller hvis der bliver spildt mælk på gulvet. Derudover forventer vi, at:

Du er empatisk, motiverende og klar til at lede, oplære og videreuddanne kolleger.

Du har et ønske om at lykkes i detailbranchen og sætter en ære i gode kundeoplevelser.

Du er resultatorienteret og trives med af at arbejde efter mål og nøgletal.

Du ser butikken som et team og er ikke bleg for at tage del i den daglige drift.

”Du lærer meget om dig selv, for du skal både kunne jonglere det fysiske arbejde omkring driften og de ledelsesmæssige opgaver, samtidig med at du viser overskud og yder en god service til kunderne,”

fortæller Sophia.

Vi har en plan med dig

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne – heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst oplæringsforløb og starter med at tage en dialog med butiks- og distriktschefen om dine udviklingsmuligheder i Lidl. Sammen finder vi ud af, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

Hvis du for alvor viser os, at du kan og vil, så er rollen som souschef dit garanterede springbræt til rollen som butikschef, der på sigt kan give dig et væld af nationale og internationale karrieremuligheder – både i butik og på kontor.

Det er ikke i stillingen som souschef, du peaker – det er her, du starter din karriere i Lidl.

Man har udviklingssamtaler helt fra start og taler løbende med butikschefen og distriktschefen om, hvordan man kan forbedre sig, og hvad man kan arbejde med for at nå sine mål,

siger Sophia.

Jeg skiftede til Lidl, fordi der styr er på tingene og en stærk kultur for at udvikle medarbejderne. Her kan jeg nå mit mål om at blive butikschef i Danmark eller udlandet,

- slutter Sophia.

Souschef - Brønderslev

Lidl Danmark K/S