LejeVikar ApS søger for Restaurant Sagafjord i Roskilde

Restaurantchef

LejeVikar ApS søger for Restaurant Sagafjord i Roskilde

Indrykket 

For vores kunde Sagafjord A/S, som driver skibet M/S Sagafjord med sejlende restaurant på den sydlige del af Roskilde Fjord, søger vi en restaurantchef til sæsonen 2020 og kommende sæsoner, som sammen med resten af crewet på Restaurant Sagafjord skal sikre, at deres gæster får den bedste oplevelse om bord.

Som restaurantchef får du ansvaret for, at den daglige drift af restauranten forløber uden problemer. Du bliver bl.a. ansvarlig for at ansætte det nye tjenerteam samt opvaskere til sæsonen, oplæring af disse og sørge for, at de kommer på de lovpligtige kurser.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

  • Bestilling af varer
  • Vagtplanlægning
  • Administration af kasseapparat – herunder afstemning, opdatering og oplæring
  • Orientering/briefing af personale ved menuændringer el.lign.
  • Agere vært/værtinde ved events
  • Tæt dialog med køkkenchefen vedr. arrangementer og hygiejnekrav
  • Udarbejde køreplaner for travle dage
  • Udarbejde bordplaner herunder dagligt gennemgå bookingsystemet Bord I Byen
  • Ansvarlig for salget herunder oplæring af tjenerne til mersalg
  • Ansvarlig for opfølgning på restaurantens økonomiske nøgletal

Derudover vil du løbende få et tæt samarbejde med bookingafdelingen, køkkenet og skibets besætning og være ansvarlig for afholdelse af møder med gæster, der skal afholde større arrangementer på Sagafjord.

Kvalifikationer

For succesfuldt at kunne bestride jobbet som restaurantchef, er det et krav, at du er smilende og serviceminded samt er stærk i at skabe gode relationer til både ansatte og gæster. Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og du er god til at bevare overblikket, når der er travlt.

Du har tidligere erfaring som restaurantchef eller job som inspektør eller lignende og er klar til at tage næste skridt i din karriere. Det er ikke et krav, at du er uddannet inden for branchen, men det vigtigste er dine personlige egenskaber.

Sagafjord arbejder i systemerne BordIByen, Planday og Online Pos, og har du erfaring med disse programmer, er det en fordel, men ikke et krav til stillingen.

Da Sagafjord er et skib, som sejler med sine gæster, er det for at kunne bestride denne stilling et krav, at du kan bestå Søfartsstyrelsens sikkerhedskursus samt opnå Blå bog som er et helbredstjek for søfarende.

Praktiske oplysninger

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, hvor der kan forekomme perioder med overarbejde. Arbejdstiden vil være både dag-, aften- og weekendarbejde og ligge i tidsrummet fra kl. 11.00 til kl. 23.00.

M/S Sagafjord ligger ved kaj på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.

Der er tale om en tidsbestemt kontrakt, som løber fra marts 2020 til oktober 2020 og tilsvarende perioder for kommende år.

Løn efter kvalifikationer.

Annoncen er aktiv til og med den 8. februar 2020, men ansøgninger behandles løbende.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sarah Skaarup Hansen på tlf. 92 15 03 26 eller på mail ssh@lejevikar.dk.

Lejevikar rekrutterer for Restaurant Sagafjord, og ønsker du at søge stillingen, er du velkommen til at sende din ansøgning samt CV til Sarah på ssh@lejevikar.dk.

Om Sagafjord.

M/S Sagafjord er et norsk skib fra 1957, som kom til Roskilde Havn i 1989 efter at være ombygget til restaurantskib. Igennem årene har mere end 700.000 gæster være ombord og inden for de sidste 5 år har skibet gennemgået en stor restaurering med nye saloner og faciliteter. Fra sæson 2020 er skibet udstyret med nye elmotorer og er dermed langt mere bæredygtigt.

Der er stolte traditioner på skibet, og mange har deltaget i bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Ved flotte somre har vi op til 25.000 gæster ombord på en sæson. I 2020 har Sagafjord øget antallet af koncerter og andre oplevelser, hvor fokus er også rettet mod børn. Se www.sagafjord.dk.


Den mindste blandt de største

PlejeVikar og LejeVikar er en af Danmarks ældste danskejede servicevirksomheder, som er specialiseret i fleksible bemandingsløsninger (vikariater) og faste stillinger i hele landet.

Vores ambition er, til stadighed, at være den mindste blandt de største, at fokusere på opgaven og holde mennesket i centrum. Vi ønsker at være det foretrukne bureau, både blandt vikarer og kunder, og arbejder til stadighed på at sikre og øge kvaliteten fremfor kvantiteten.

Med få fokusområder og relativt få personer internt, har vi nemt ved at indgå i tæt samarbejde med kunder og vikarer – ingen er et nummer, alle har et navn.