Gatehouse Telecom A/S

Fysisk lag-udvikler – til NB-IoT-udvikling

Gatehouse Telecom A/S Nørresundby

Indrykket 

Hos GateHouse søger vi en erfaren fysisk lag-udvikler, som brænder for at designe, implementere og teste algoritmer til digital signalbehandling.

Om jobbet

I forretningsområdet Satellite Communication har vi siden 2001 leveret indlejret software og kommunikations-testsoftware til producenter af satellitterminaler. Vi arbejder tæt sammen med satellitoperatøren Inmarsat og har siden lanceringen af deres BGAN-service udviklet og tilbudt produkter og services, der understøtter producenter af BGAN-udstyr. BGAN er en global satellitservice, der fungerer via 3 geostationære satellitter.

Nu er GateHouse i gang med at udvikle et nyt forretningsområde inden for satellitsystemer, der fungerer via mindre Low Earth Orbit (LEO) satellitter. Dette inkluderer udvikling af NB-IoT (Narrow Band IoT) protokolstak og fysisk lags software til både satellit og terminalsiden.

Du vil få en central rolle i det nystartede NB-IoT-udviklingsteam, som består af erfarne udviklere og softwarearkitekter. Teamet er ansvarligt for at udvikle NB-IoT protokol og fysisk lags software til GPP og FPGA, og dine opgaver vil være at designe og teste de nødvendige algoritmer i MATLAB med henblik på implementering i C++ og VHDL.

Da vi befinder os i en international niche, må der i perioder forventes rejseaktivitet i forbindelse med besøg hos kunder og samarbejdspartnere.

Om dig

Vi leder efter en seniorudvikler og forventer derfor, at du har solid erfaring fra en lignende stilling.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør inden for svagstrøm, elektronik eller indlejrede systemer, og du har viden og erfaring inden for:

  • VHDL/FPGA og C/C++ udvikling
  • Digital Signalbehandling og filterteori (FIR, IIR, IFFT, Zadoff-Chu)
  • Kodnings- og modulationsformer (QPSK, BPSK, Turbo Codes, Viterbi)
  • Algoritmedesign og simulering i MATLAB
  • 3G/4G/5G telekommunikationssystemer generelt og gerne NB-IoT

Som person er du selvkørende og trives som en del af et team. Du udviser stort engagement, fagligt drive og har den pionerånd, der kræves for at lave udvikling af ny teknologi fra bunden.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med internationale samarbejdsrelationer, og du behersker engelsk på et højt niveau i såvel skrift som tale.

Vi tilbyder

En spændende stilling inden for nyt produkt og forretningsområde, i en vækstorienteret softwarevirksomhed med en solid økonomi og et godt kapitalgrundlag. Du vil hurtigt erfare, at miljøet i GateHouse er dynamisk, uformelt, resultat- og forretningsorienteret, og med de rette evner og ambitioner er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden – såvel fagligt som personligt.

Ansøgning

Skulle ovenstående have vakt din interesse ser vi frem til at høre fra dig snarest muligt. Du er velkommen til at kontakte Senior Project Manager Søren Rønnest på tlf. 7020 1909, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøg via nedenstående ansøgningslink.


Om GateHouse Group:

GateHouse Group er specialiseret i udvikling og salg af teknisk software og systemintegration til avancerede systemer inden for sporing, styring og kommunikation. GateHouse er stiftet i 1992, er 100% danskejet og har i alt ca. 40 højt-uddannede medarbejdere, der alle arbejder på kontoret i Nørresundby.

GateHouse er inddelt i tre selvstændige forretningsområder (Telecom, Maritime og Defence).

GateHouse Telecom er specialiseret i at levere softwarebaserede kommunikationsløsninger og har tæt på 20 års erfaring med dette. Løsningerne leveres til kunder over hele verden. Området har været solidt gennem alle år, og nu søges der stærke ressourcer til at sikre den forsatte udvikling.

Se mere på https://gatehouse.dk/telecom/.