JN Data A/S

Kickstart din karriere som IT-sikkerhedskonsulent i JN Datas Incident Response Team

JN Data A/S Roskilde

Indrykket 

Hvis du har lyst og ambitioner til at prøve kræfter med cybersikkerhed i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor, så søger vi en dynamisk og engageret medarbejder som IT-sikkerhedskonsulent.

I stillingen bliver du oplært til at blive en del af et blue team, der har ansvaret for at udvikle og vedligeholde et Security Incident Response Team, hvor det at være en teamplayer er essentielt.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur. Vi er 700 kompetente og resultatorienterede medarbejdere, som betjener over 40.000 individuelle arbejdspladser.

Nyuddannet med interesse for cybersikkerhed?

Din hverdag bliver en blanding af analyser af potentielle sikkerhedshændelser og forbedring af de nuværende systemer, der anvendes til at detektere og reagere hurtigt og effektivt på de cyber trusler der er mod IT-systemer i den finansielle sektor. Du kommer til at arbejde med alt fra dybt tekniske undersøgelser til analyser af business impact og samarbejde på tværs af afdelinger og kunder.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Jobbet skal besættes i Roskilde.

Vis os hvad du kan – så lærer vi dig resten!

Du har en IT-teknisk uddannelse på minimum bachelor niveau, fx professionsbacheloruddannelsen i IT-sikkerhed, diplomingeniør eller en universitetsuddannelse med relevante fag. Vi ansætter meget gerne en nyuddannet, hvis du er den rette kandidat.

Desuden forventer vi, at:

  • Du har lysten til at lære og udvikle din faglighed indenfor cybersikkerhed
  • Du har en åben og involverende tilgang til dit arbejde
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og analytisk
  • Du kan håndtere flere opgaver på samme tid

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, potentialet og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er i vækst.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder David Thejl-Clayton på email (dac@jndata.dk)

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.