JN Data A/S

z/OS Mainframe Systemprogrammør – vores kunder har behov for din ekspertise

JN Data A/S Silkeborg og Roskilde

Indrykket 

Vil du gøre en forskel for vores kunder med din erfaring inden for Mainframe?

JN Data er en af de absolutte sværvægtere, når vi taler om Mainframe IT-drift inden for den finansielle sektor. Det er vores fornemste opgave at sikre vores kunder en sikker, stabil og effektiv IT-drift. Vi bidrager i høj grad til at videreudvikle vores kunders forretning ved at fungere som sparringspartner i de daglige IT-løsninger, når vi udvikler og drifter.

z/Infrastructure er afdelingen med ansvar for JN Datas Mainframe-platform og varetager installation, forvaltning og drift af IBM z/OS-systemsoftwaren samt en mængde softwareprodukter fra mange forskellige leverandører. Arbejdet indebærer installering, opsætning, fejlsøgning, fejlretning og forvaltning på en række komponenter i infrastrukturen samt løbende planlægning og implementering af nye software releases.

Der er flere muligheder i afdelingen

Du vil blive tilknyttet det team, som har ansvaret for og det daglige arbejde med z/OS. Som en del af vores afdeling kommer du til at arbejde tæt sammen med en række yderst kompetente Mainframe Systemprogrammører fordelt i fagteams. Det kan f.eks. være i det team hvor DB2-specialisterne arbejder eller i teamet med CICS- og MQ-specialisterne. Sammen sørger I for, at vores kunder til stadighed får den ønskede driftsleverance på Mainframe platformen.

Forvaltning af softwareprodukterne inden for Mainframe er ligeledes et vigtigt arbejdsområde, som kræver at du til stadighed holder dig ajour med nye versioner af softwaren samt hvilke nye teknologiske muligheder et release-skift vil give. Ud over den daglige drift og forvaltning får du også mulighed for at indgå i spændende opgaver og projekter, som løbende stilles af vores kunder.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecenter i Roskilde. Du kan selv bestemme, hvilken lokation du vil have fast base på, da vi har dygtige kollegaer i afdelingen begge steder.

Du har solid erfaring som Mainframe Systemprogrammør

For at blive en succes i jobbet og for at kunne matche dine kommende kollegaer, skal du have en solid erfaring som Mainframe Systemprogrammør inden for z/OS området.

Derudover har vi behov for en kollega, som kan genkende sig selv i dette:

  • Du har erfaring med SMP og har brugt det ved installering af flere forskellige Mainframe-produkter
  • Du har gerne erfaring med ét eller flere af de andre ”store” Mainframe-produkter CICS, MQ, eller DB2
  • Du har måske også erfaring med nogle af de mange øvrige produkter, som typisk bruges på Mainframe, f.eks. System Automation, SMF, TCP/IP, PD Tools, OMEGAMON, SAS og diverse printprodukter
  • Du har muligvis erfaring med ASSEMBLER
  • Du er en ørn til at udarbejde teknisk dokumentation
  • Du ser dig selv som en aktiv og engageret team player – også i forhold til kunderne
  • Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

I JN Data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning via linket. Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder I. Karsten Nielsen på 21 59 80 22.

Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data
JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.

Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi knap 800 IT-professionelle.

JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.