JN Data A/S

IT-Change Manager

JN Data A/S Roskilde

Indrykket 

Har du lyst til at prøve kræfter med styring og koordinering af IT-Changes?

Som Change Manager har du en vigtig rolle i at sikre sikker og stabil IT-drift gennem arbejdet med koordinering, risikovurdering og styring af ændringer til driftsmiljøerne, så JN Data fortsat på effektiv vis kan imødegå de driftsaftaler, vi har indgået med vores kunder.

Du bliver en del af et stærkt team med stort fællesskab

Change Management-teamet i JN Data arbejder tæt sammen i hverdagen for at sikre så smidige og optimale change-processer som overhovedet muligt. Vi indgår alle på lige fod i teamet og varetager opgaver på alle kunder i turnus. Vi har et fællesskab med fokus på at give mest mulig værdi for vores kunder, både de interne og de eksterne.

Du får en stor kontaktflade direkte til de interne drifts- og teknikfunktioner i JN Data samt Change Management-funktionerne hos vores kunder.

Arbejdet med Change Management i JN Data byder på mange og varierende udfordringer, hvor to dage sjældent er ens, og der altid er nok at lave. Arbejdsopgaverne spænder fra risikovurdering af enkeltstående changes til koordinering af servicevinduer på tværs af vores kunder, herunder:

 • Sikre, at changes er risikovurderet korrekt og impact afstemt med kunderne
 • Afholde change-møder internt og sammen med vores kunder
 • Planlægge og koordinere servicevinduer
 • Udstille data og rapporter omkring Change Management
 • Vejlede ved højrisiko-changes
 • Foretage opfølgning på de aftalte servicemål indenfor teamets ansvarsområder
 • Planlægning af releases igennem test-, medio- og produktionsmiljøer
 • Tilbagemelding til kunden med status på releases.

JN Data har hovedsæde i Silkeborg og kompetencecentre i Roskilde og Warszawa. I afdelingen har vi kolleger i Silkeborg og Roskilde. Jobbet her har base på vores lokation i Roskilde.

Du har IT-baggrund og erfaring med IT-Change/Release Management

Du har en teoretisk uddannelse inden for IT eller har opnået tilsvarende kompetencer på anden vis. Du har flere års erfaring med Change og Release Management eller er motiveret for at lære ’faget’.

Desuden forventer vi, at du

 • Trives med mange bolde i luften og kan overskue komplekse problemstillinger
 • Kan tåle modspil i hverdagen og kan lide at kæmpe for at få tingene gennemført
 • Har et højt energiniveau, en positiv indstilling og evner at få dine budskaber igennem
 • Handler selvstændigt og træffer de fornødne afgørelser rettidigt
 • Kan begå dig på mange organisatoriske niveauer internt og eksternt
 • Formår at sætte dig i kundernes sted og forstå deres problemstillinger og situation
 • Er god til mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, herunder dokumentation af hændelser og problemløsninger
 • Rutineret bruger af Excel

Erfaring med ITIL® og mødeledelse vil være et plus.

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

Lad os høre fra dig

Send din ansøgning via nedenstående link.

Hvis du har flere spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lead Change Manager Frank Marschall på 2476 8783.

Ansøgninger vurderes, efterhånden som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om JN Data

JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.

Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.
Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi mere end 800 IT-professionelle.
JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om os på www.jndata.dk og følg os på LinkedIn.