Jobindex – søger for Den Danske Naturfond
Den Danske Naturfond
 

Erfaren kommunikationsmedarbejder

Den Danske Naturfond søger for kunde

I Danmark har vi mange smukke og unikke naturområder. Fra de stormombruste kyster til eventyrlige, urørte skove. Men mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truede, fordi deres levesteder forsvinder. Det er vores opgave at passe på naturen.

Den Danske Naturfond søger en fuldtidskommunikationsmedarbejder, der vil være med til at give den vilde natur i Danmark en stemme og øge Naturfondens kendskabsgrad i befolkningen.

Om jobbet

Du skal bidrage til at implementere fondens kommunikationsprofil og den strategiske udvikling samt lave informationsmateriale og nyheder til web og pressemeddelelser. Kommunikation og formidling er en fuldt integreret del af fondens arbejde med fundraising og projektudvikling. Derfor kommer du også til at medvirke, når vi udvikler nye kampagner og projekter mv.

Du bliver en del af et lille sekretariat, hvor vi arbejder tæt sammen. Du skal være parat til at sætte dig til tasterne kort tid efter, at vi har fået den gode ide.

I det daglige har du ansvaret for fondens kommunikations- og pressearbejde, at sikre et løbende flow af relevante nyheder på vores forskellige platforme og at pitche historier til relevante medier.

Kvalifikationer

Du har mange ideer, og du er ikke bange for selv at trække i arbejdstøjet og få tingene til at ske. Det kan være en fordel, men det er ikke et krav, at du har kendskab til natur- og miljøområdet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er god til at skrive og kan formidle komplekse problemstillinger og høj faglighed på en letforståelig måde til mange forskellige målgrupper
  • kan finde og formidle den gode naturhistorie til alle medier fra LinkedIn og lokalaviserne til fondsbestyrelsen og landsdækkende medier
  • har solid erfaring med at udvikle og sikre en kommunikationsindsats – både strategisk og operationelt
  • arbejder selvstændigt, har et højt fagligt niveau og kan sætte kommaer
  • har en relevant akademisk baggrund eller journalistisk uddannelse

Løn- og ansættelsesforhold

Arbejdsstedet er på fondens sekretariat på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg. Du vil blive en del af det team, der står for fondens kommunikation og marketing.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer, indenfor de rammer der gælder for fonden.

Du kan læse mere om fonden og fondens arbejde på: www.ddnf.dk og www.facebook.com/dendanskenaturfond.

Ansøgningsfrist: mandag d. 2. december. Send ansøgning og CV via linket ”Søg jobbet online” nedenfor.

Ansættelsessamtaler forventes i uge 49 eller 50.

Interesseret

Yderligere oplysninger fås hos direktør Flemming Nielsen på 2466 1362 eller mail: fn@ddnf.dk.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sofie Sleiborg på telefon 72 45 91 21.

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobindex – Find din jobglæde