Jobindex – søger for Qmed Consulting A/S
Qmed Consulting A/S
 

Selvstændig bogholder/regnskabsansvarlig til konsulentvirksomhed i rivende udvikling

Jobindex A/S søger for Qmed Consulting A/S i Køge/København

Trives du med en afvekslende hverdag, hvor tingene ikke altid passer ind i kasserne?

Qmed Consulting er et tværfagligt konsulenthus, der assisterer kunder over hele verden inden for medicinske hjælpemidler. Vores kunder omfatter alle typer virksomheder – store som små, offentlige som private. Vi er i proces med at flytte vores hovedkontor til centrum i København (fem minutter fra Nørreport Station). Herudover har vi medarbejdere i Schweiz, Holland, Tyskland og Finland.

Hos Qmed Consulting hylder vi selvstændighed inden for vores vide rammer. Vi er en virksomhed, hvor alle ansatte er med til at bestemme den fremadrettede strategi, og hvor det altid er muligt at finde flere udfordringer.

Tag ansvar i en central finansafdeling

Som bogholder indgår du i vores finansafdeling, hvor du arbejder tæt sammen med vores økonomidirektør. Placeret centralt i virksomheden får du en afvekslende hverdag, hvor vi hjælper hinanden med at få opgaverne løst. Samtidig får du en selvstændig stilling med faglig beslutningskraft.

Dine kerneopgaver omhandler:

  • den daglige bogføring – med alt fra fakturering og kassebilag til debitor- og kreditorhåndtering
  • administration af vores timeregistreringssystem TimeLog
  • lønkørsel for vores danske medarbejdere og udenlandske medarbejdere (udenlandsk via pay-roll service providers)
  • moms
  • selvstændig afslutning af store dele af årsregnskabet
  • deltagelse i udviklingsprojekter

Få en hverdag med internationalt islæt

Du træder ind i en virksomhed hvor tingene går stærkt. Vi er et mindre konsulenthus med meget dedikerede medarbejdere, hvoraf en del sidder i udlandet. Fordi alle trækker på finansafdelingen i forbindelse med deres projekter, har du dagligt kontakter på kryds og tværs af ”huset” – i både ind- og udland.

Alsidig bogholder med solid erfaring

Vi søger en dygtig, allround bogholder, som kan sit kram og har sine meningers mod. Du mestrer både det forkromede overblik samt detaljen. Selvom vi hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne, trives du også med at arbejde selvstændigt og træffe faglige beslutninger.

  • Du har solid bogholderierfaring og er sikker i dit regnskab – dvs. at du har styr på afstemning og sandsynliggørelse af regnskabsposter samt moms, også gerne internationalt.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med e-conomic samt DataLøn – men ikke krav.
  • Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale.

Stillingen er 37 timer om ugen med løn efter kvalifikationer. Mulighed for nedsat tid.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Nadia Zaabi på 7245 9044.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da kandidater vil blive kaldt løbende til samtale. Bemærk, at ansøgninger, som ikke er modtaget via linket i annoncen, ikke bliver taget i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Qmed Consulting er et tværfagligt konsulenthus, der assisterer kunder over hele verden inden for medicinske hjælpemidler. Vores kunder omfatter alle typer virksomheder – store som små, offentlige som private. Vi har hovedkontor syd for København, i den hyggelige by Køge. Herudover har vi medarbejdere i Schweiz, Holland, England, Finland og Brasilien.

Kontaktperson

Nadia Zaabi
Rekrutteringskonsulent
Nadia Zaabi
Telefon
+45 7245 9044
Jobindex – Helt rigtige forbindelser