Jobindex – søger for Kastrup Vinduet
Kastrup Vinduet
 

Ekstern salgskonsulent – åbn døren til nye markeder

Jobindex A/S søger for kunde

Har du erfaring med salg af byggematerialer? Så er du parat til at få dit eget salgsdistrikt og skabe de bedste relationer til tømrermestre på tværs af Trekantområdet og Sønderjylland.

”Det er et helt nyt geografisk område, du får ansvaret for, og der ligger et kæmpe potentiale og masser af flotte resultater foran dig,” fortæller salgs- og marketingschef Niklas Abl.

Velkommen til Kastrup Vinduet

Hos Kastrup Vinduet producerer og leverer vi kvalitetsdøre og -vinduer til alle former for nybyggeri og renovering. Fra vores produktioner i Holstebro og Skive kan vi levere skræddersyede løsninger, som passer til vores kunders behov.

Som ekstern salgskonsulent får du en hverdag på de sønderjyske landeveje, når du skaber gode, lange relationer til tømrermestre. For det er dig, der laver aftalerne, så de bruger vores døre og vinduer ude hos deres kunder.

Bliv de professionelles sparringspartner

  • Du starter dagen fra hjemmekontoret. Her bruger du både dit eget netværk og kendskab til området samt vores udførlige CRM-system til at finde nye potentielle kunder, som primært består af tømrermestre.
  • Når du har planlagt dagens rute, kører du ud på besøg. Du er nemlig den bedste rådgiver, når du kan se kunderne i øjnene.
  • Når du har lavet et salg, overlader du roligt alle de administrative opgaver til din salgssupport, som altid har din ryg. På den måde kan du fokusere på det, du er allerbedst til – at skabe lange, varige relationer.

”Dine kunder bliver glade, når du kommer og banker på, for du kan tilbyde dem at arbejde med døre og vinduer, som er kendt for deres høje kvalitet og flotte design,” fortsætter Niklas Abl.

Nede på jorden og salgserfaring

  • Du har gerne en baggrund fra salg til byggebranchen – fx fra en professionel trælast eller som teknisk salgskonsulent – så skal vi nok lære dig alt om vores døre og vinduer.
  • Du ved, hvordan du kommunikerer med dine kunder, som er faglærte tømrere med støv på bukserne og savsmuld i håret.
  • Du stortrives, når du opsøger nye kunder, og du har talent for at tage kontakt og få lukket salgene.
  • Du har kørekort – så sørger vi for en firmabil, når prøveperioden er overstået.
  • Vi foretrækker at du på forhånd har et netværk af branchefolk, som du kan trække på i begyndelsen og udbygge med tiden.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 7245 9106.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 24. oktober 2019 via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jeppe Secher
IT-Rekrutteringskonsulent
Jeppe Secher
Telefon
+45 7245 9106
Jobindex – Helt rigtige forbindelser