Jobindex – søger for Dansk Revision A/S
Kundelogo
 

IT-chef – accelerer din karriere hos os

Jobindex A/S søger for kunde

Har du styr på IT? Og er du klar til at lede og motivere 2 dygtige IT-konsulenter hos en levende og moderne partnerdrevet revisionsvirksomhed?

  ”Den her stilling er for dig, der ser en lederstilling som det næste naturlige skridt. Dig, som ser frem til at udvikle din IT-faglighed og få selvstændigt ansvar for både økonomien, projekterne og processerne i din egen afdeling,” fortæller adm. direktør Preben Rasmussen Høj.

Velkommen indenfor

Dansk Revision er ejet af partnere på de enkelte kontorer. Dermed kan vi drage fordel af både den lokale forankring, kendskabet til det lokale erhvervsliv og af samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i Dansk Revision.

Vores mål er at tilføre virksomheder størst mulig værdi og udbytte gennem løbende økonomisk rådgivning. Et mål, som du i høj grad er med til at sikre sammen med dine kolleger landet over, når du sørger for, at vores IT-systemer fungerer, som de skal. Det gør du fra vores kontor i Hammel, hvor du sidder side om side med dine konsulentkolleger.

Strategiske projekter og udvikling af afdelingen

Som IT-chef bliver det din primære opgave at sikre, at alle Dansk Revisions 30 kontorer tænker IT ind i deres forretningsudvikling og drift, samtidig med at kontorerne bliver understøttet af stærke og driftssikre fælles IT-systemer. IT-systemer, som du og dine 2 medarbejdere sikrer funktionen af via vores hotline, mens du også:

 • drifter både strategiske ledelses- og organisationsprojekter, fx implementering af et system eller en ny e-mailpolitik – her har du det fulde ansvar og overblik over både økonomi, fremdrift og eksekvering af projekterne
 • udtænker nye idéer til projekter, som du præsenterer for den adm. direktør og bestyrelsen – herefter tager du procesteten, når projektet bliver godkendt
 • deltager i møder med leverandører, som du selv planlægger – nogle leverandører har du faste onlinemøder med, mens andre er efter behov, ligesom du også håndterer tilbud og styrer udviklingen af samarbejdet
 • er i løbende dialog med og koordinerer på tværs af alle vores kontorer, når der fx er nye opdateringer i systemet
 • sikrer et udviklingsorienteret arbejdsmiljø – du videndeler med dine konsulenter og sørger for deres individuelle trivsel i det daglige.

Et stort udviklingsrum

  ”Der er i den grad plads til din ønskede kompetenceudvikling. Mangler du fx en specifik efteruddannelse i et nyt IT-system, så kommer du på kursus i det. Her bliver du virkelig klædt på til at udføre dit arbejde – og målrette din karriere mod noget større,” uddyber Preben.

Erfaren IT-medarbejder med udviklingspotentiale

 • Du har solid erfaring fra en IT-stilling og er nu klar til at påtage dig rollen som leder.
 • Du har minimum en bachelorgrad i IT, fx fra DTU.
 • Du kan navigere i en politisk drevet organisation.
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk.
 • Du er en stærk formidler, som ikke er bleg for at dele dine mange gode idéer og meninger.

  ”Din faglige stolthed skinner igennem i alt, hvad du gør. Du har fingeren på pulsen inden for IT, har et skarpt planlægningsgen og sætter en ære i at få ting til at ske, så vi når vores strategiske målsætninger og projektdeadlines,” slutter Preben, som glæder sig til, du starter.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på 72 45 91 39.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Anders Paulsen
IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen
Telefon
+45 7245 9139
Jobindex – Helt rigtige forbindelser