Senior Kommunikationskonsulent

Senior Kommunikationskonsulent

Kommunikationskonsulent med fokus på vigtige agendaer

Vil du være med til at formidle den nyeste viden om de vigtigste agendaer i dansk erhvervsliv som fx cyber security og FN’s verdensmål? Kan du understøtte PwC’s rolle som erhvervslivets talerør og lede projekter? Så er det dig, vi har brug for som kommunikationskonsulent i Marketing & Communication.

Vi søger en energisk og initiativrig kommunikationskonsulent, der er god til at formidle og som kan projektlede kommunikationen af vores spændende agendaer og analyser og rådgive forretningen. Du bliver en del af et stort og ambitiøst team på ca. 30 kolleger, der arbejder med alle aspekter af kommunikation, marketing og kompetenceudvikling. Vi sætter en dyd i at levere god service af høj kvalitet. Du kommer til at samarbejde med kolleger på tværs af afdelingen og resten af PwC.

Du får bl.a. ansvar for:

 • at koordinere arbejdet med vores publikationer og analyser samt formidle dem i fx præsentationer og oplæg
 • at projektlede og koordinere forskellige kommunikationsopgaver indenfor bl.a. employer branding og vores CSR-tiltag, der er med til at skabe bedre rammer for børn og unge
 • tekster til marketing- og kommunikationsprojekter.

Vi forestiller os, at du:

 • har nogle års erfaring som kommunikationskonsulent
 • er dygtig til at skrive og formidle
 • har erfaring med projektledelse og er god til at holde overblikket
 • har indsigt i dansk erhvervsliv – tendenser og udvikling
 • er resultatorienteret med en professionel tilgang
 • er proaktiv og idérig
 • arbejder selvstændigt
 • er god til at samarbejde

Din baggrund

Du har en kommunikationsuddannelse som fx cand.comm., cand.mag., cand.merc.kom. eller lignende.

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil? Så kan PwC være det rette sted for dig.

Kontaktpersoner:

Kontakt Michelle Skjold Ahmedovski på tlf. 2819 7353 eller Jorid Neumann Kosack på mobil 9391 0806.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder til samtale løbende.

Tiltrædelse: 1. september 2019

Bemærkninger: Tidsbegrænset frem til oktober 2020

Arbejdssted: Hellerup

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Vi skaber succes sammen med vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udvik-lende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Vi har nemlig brug for de bedste hoveder, de største hjerter og de bredeste smil til at fortsætte successen.

Se frem til et åbent miljø, hvor nye idéer bliver taget seriøst.

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder. Du vil opleve stor tiltro til dine evner og stort ansvar. Vi arbejder i et åbent, inspirerende miljø og sammensætter teams efter kundernes behov. Kolleger sidder klar over hele verden for at hjælpe dig og teamet med ekspertise og specialviden.

Vi har et fælles ønske om, at du skal lykkes og kan med glæde sige, at vores medarbejdere og partnere er blandt de allerbedste i Danmark. De udtrykker høj tilfredshed med at være en del af PwC. Stolthed, udfordrende og udviklende opgaver, mulighed for at prøve nye ting og benytte sig af fleksible rammer bliver fremhævet som noget af det særlige ved PwC i vores årlige medarbejdertilfredshedsmåling.

Vores værdier

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

Læs mere

Start din karierre hos PwC

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder.

Læs mere

Tag næste skridt i karrieren

Få her et indblik i, hvordan vi arbejder og den virksomhedskultur, som du vil møde hos os. Vi sætter samarbejde og de fælles succeser højt, og vi gør meget for at sikre, at vores kolleger er motiverede.

Læs mere

Oplev PwC

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og hver dag sammen med vores kunder skaber succes gennem en fælles, stærk indsats.

Læs mere

Tillid mellem mennesker er en gave, der er værd at dele

Hos PwC engagerer vi os i en række sociale netværk og partnerskaber, der skaber bedre rammer for bl.a. børn og unge og fremmer diversitet.

Læs mere