Jobindex – søger for Gilbarco Veeder-Root
Kundelogo
 

Teknikere med elektrikerbaggrund

Jobindex A/S søger for kunde

Brug dine evner som elektriker i en velkonsolideret virksomhed, hvor du deler din tid mellem service- og montageopgaver på tankstationer i dit område.

Du bliver en del af et hold erfarne elektrikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Du ved det ikke, men du kender os godt

Når du trækker ind på tankstationen for at fylde brændstof på bilen, så er det sikkert vores standere du har brugt. Gilbarco Veeder-Root  er førende i Norden inden for leverancer af brændstoftekniske produkter og ydelser til servicestationer. Vi er en amerikanskledet koncern, som designer og leverer komplette brændstofanlæg, pumper, betalingssystemer, elinstallationer m.m. til tankstationer over hele Danmark.

Her bliver du en del af et godt, erfarent team på i alt 35-40 teknikere i hele landet, hvor du med base hjemmefra og din helt nye, specialindrettede Ford Transit har alt, hvad du skal bruge, når du hjælper kunderne.

Vi mangler nye kollegaer til at dække henholdsvis Århus og omegn og området syd for Ålborg, så vi ser gerne du bor her.

Service- og installationsopgaver

Dagen starter hjemmefra, hvor du kører ud til opgaven. Den har du fået fra vores service desk på din computer, så du ved, hvad du skal og hvornår.

Arbejdet er afvekslende, og du vil indgå såvel i udførsel af nye installationer, som vedligeholdelse og fejlfinding af eksisterende installation. Nogle dage kører du ud selv, mens du på større opgaver arbejder sammen med dine kollegaer.

    Vi sørger for, at du har alt det udstyr og værktøj, du har brug for, og det bedste tøj at tage på. Arbejdsmiljøet er i fokus og det gælder både sikkerhedsudstyr, løfteværktøj, arbejdsredskaber og den gode tone blandt kollegaer. Forholdene skal være i orden!” fortæller installationschef Claus Skræm.

God oplæring og tæt samarbejde

Vi er specialister, og der er få, der kan det, vi laver, og derfor får du god sidemandsoplæring når du starter. Herudover har vi fokus på løbende træning, ofte kombineret med socialt samvær, som f.eks. at tage på besøg på fabrikkerne i Tyskland, for at se vores produkter blive bygget op fra bunden, så vi virkelig forstår de ting vi arbejder med. Og så hjælper vi hinanden hver dag, når vi arbejder sammen på opgaverne over telefonen og computeren.

Du er uddannet elektriker – vi lærer dig resten

  • Du er uddannet elektriker – du kan være nyuddannet eller have erfaring.
  • Du trives med at finde løsninger på kundens problemer – når du forlader kunden, har du kontrolleret dit arbejde, så du ved, at alt virker.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jannie Jensen på 7245 9045.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 22. maj via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket i denne annonce, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Gilbarco Veeder-Root er førende i Norden inden for leverancer af brændstoftekniske produkter og ydelser til servicestationer. Vi designer og leverer komplette nøglefærdige brændstofanlæg, pumper, kortsystemer, POS-systemer og elinstallationer. Gilbarco Veeder-Root er en del af Fortive, som beskæftiger mere end 24.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Kontaktperson

Jannie Schacht Halling Jensen
Jannie Schacht Halling Jensen
Telefon
+45 7245 9045
E-mail
jaj@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser