Er du god til at opsnuse informationer samt arbejde i offentlige it-systemer? Har du erfaring med at infiltrere finansielle eller kriminelle miljøer, og ønsker du en afvekslende hverdag med forskudte arbejdstider under tropiske himmelstrøg?

Finanstilsynet flytter til Panama

For at være tæt på kunderne i et af verdens største finanscentre og have nær berøring med danske finansielle pengestrømme på det sorte marked flytter Finanstilsynet til Panama.

Udflytningen er sanktioneret af erhvervsminister Rasmus Jarlov, som udtaler:
Vi har i Regeringen længe arbejdet med parolen ’Flyt dig, før du bliver flyttet ud’, og det er glædeligt at se, at Finanstilsynet flytter fra København, inden Regeringen har besluttet det. Finanstilsynet lever således op til Regeringens målsætning om udflytning af statslige arbejdspladser. ”

Da ikke alle medarbejdere flytter med til det nyetablerede center, søger Finanstilsynet et antal undercover-agenter, i daglig tale kaldet hårde hunde.

Som en ruhåret hønsehund

De hårde hunde er finansverdenens svar på Politiets uropatrulje, og det bliver dit ansvar at infiltrere de finansielle miljøer for at finde og rapportere kriminelle, finansielle handlinger. Som en ruhåret hønsehund skal du opsnuse oplysninger, og du kommer til at gnubbe skuldre med oligarker, mafiosoer, oliesheiker, politikere samt internationale bankfolk og finansanalytikere. Din arbejdstid er primært aften og nat, hvor du mingler i barer, på casinoer og natklubber. Dagene har du fri til at sole på lystyachter, flyve i helikoptere, stå på ski og i øvrigt opbygge relationer med dine nye venner.

Du har typisk 3-5 sager samtidig, og stillingen som hård hønsehund er ikke for bløde skødehunde. Dit arbejdssted bliver som udgangspunkt Panama, men der vil være international rejseaktivitet.

Udfordringen: At være offentlig ansat

På trods af livet i overhalingsbanen, er du stadig offentligt ansat og skal aflevere rejseafregninger (med diæter efter Statens takster) og udgiftsbilag, ligesom du skal indtaste rapporter over din iagttagelser i Finanstilsynets endnu ikke idriftsatte eller testede 8 milliarders it-system kaldet IFE (International Finansefterretning). Udfordringen bliver at indtaste alle dine bilag og informationer én gang i døgnet, fordi IFE ikke har cloud-back-up i Viborg endnu, uden dine nye venner opdager det på den sikrede, stationære PC, du får udleveret og forventes at diskret medbringe overalt.

Kamelæon eller vendekåbe med sans for rene informationer på det lyssky marked

Din uddannelse er underordnet, men du har ideelt set 3-5 års erfaring med informationssøgning. Desuden:

  • Kan du tale eller forstå russisk, italiensk eller arabisk udover engelsk
  • Ved du eller har du en idé om, hvad en fond og et offshore-selskab er
  • Kender du alle ord og udtryk, der rimer på korruption og penge/hvidvask

Det er en fordel, men ikke et krav, at du kan lide kaviar, hummer og kobekød, samt at du drikker champagne, vodka og té som en indfødt. Du excellerer i at smelte ind og tage farve efter dine omgivelser og skifter mening på stående fod mindst lige så hurtigt som dine stakeholders. Endelig er du god til at navigere på tværs af kulturfordomme og whistleblowers, og så er du sandsynlig en djævel på et lagen.

Finanstilsynet tilbyder

Du får udleveret et sort Amex (husk at gemme bilagene) samt stillet et Patek Philippe-ur eller Cartier-diamanter til rådighed i arbejdstiden. Finanstilsynet tilbyder naturligvis massageordning samt sundhedsforsikring med afvænningsordninger for både sex, stoffer og alkohol.

Da jobbet bærer lønnen i sig selv og åbner mulighed for en international karriere efterfølgende, tilbydes du en lav, men skattefri løn i henhold til Ny Løn i lønramme 34 med mulighed for kvalifikationsløn, resultatløn og engangsvederlag. Lønnen indsættes i en (international) bank efter dit eget valg.

Finanstilsynet opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er 1. april 2019. Send din ansøgning allerede i dag til finanstilsynetvaskerrent@jobindex.dk