Jobindex – søger for NPV A/S
NPV A/S
 

Advokat/koncernjurist med speciale i fast ejendom og entrepriseret

Jobindex A/S søger for kunde

Advokat/koncernjurist med speciale i fast ejendom og entrepriseret

NPV udvikler projekter inden for alle betydende segmenter i ejendomsmarkedet. Det geografiske fokus er Storkøbenhavn og større danske provinsbyer. Projekterne spænder fra store ambitiøse byudviklingsprojekter til kreativ konvertering af historiske bygninger. Projekterne udvikles og gennemføres i samarbejde med anerkendte rådgivere, entreprenører og finansielle samarbejdspartnere. NPV beskæftiger 40 dedikerede medarbejdere i et innovativt og kreativt miljø. NPV opfører bl.a. ”Engholmene”, der er et nyt og attraktivt kvarter centralt i Københavns Havn. Projektet omfatter 125.000 kvadratmeter attraktive havnefront boliger og 50.000 kvadratmeter erhverv med kanal- og havnefront.

Bistå med sparring til hele forretningen

Vi søger en dedikeret og erfaren advokat eller jurist, som kan indgå i vores juridiske team, der bistår virksomhedens afdelinger med løsning af en lang række af varierende og udfordrende opgaver relateret til fast ejendom og entrepriseret. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige engagerede kollegaer på kontoret, og du vil få selvstændigt ansvar for sagerne, som du følger fra start til slut. Jobbet indebærer tillige strategisk sparring med virksomhedens ledelse samt kontakt til og sparring med virksomhedens eksterne advokater og øvrige rådgivere. Stillingen er med reference til virksomhedens administrerende direktør, Jens Schaumann. Din arbejdsplads vil være på NPV’s kontor i Charlottenlunds Slotspark ved det tidligere Danmarks Akvarium.

Erfaren med entrepriseret og fast ejendom

  • Du er advokat eller jurist, og har minimum 3-5 års erfaring fra et advokatkontor eller en tilsvarende stilling i en privat virksomhed.
  • Du har erfaring med fast ejendom – og herunder køb/salg/udlejning og entrepriseret.
  • Du har en god kommerciel forståelse og har erfaring med forhandlinger.
  • Din faglighed er i top, og du har lyst til at arbejde og udvikle dig i et team.
  • Du har ”gåpåmod”, er effektiv og bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag.
  • Som person er du initiativrig, løsnings- og samarbejdsorienteret, selvstændig og loyal.

Vi lægger generelt vægt på, at du er fagligt velfunderet, og at du fremstår udadvendt, professionel og med autoritet og integritet over for kolleger og samarbejdspartnere. Du tænker i helheder og leverer resultater til aftalt tid og i høj kvalitet med sigte på gode kommercielle løsninger. Det er et plus, men ingen betingelse, hvis du har erfaring med ejendomsudvikling.

Professionelt arbejdsmiljø – med sociale benefits

Udover det spændende job med inspirerende og alsidige arbejdsopgaver, hvor der aldrig er to arbejdsdage, der er ens, bliver du hos NPV en del af en virksomhed, hvor vi har det godt. Vi tilbringer mange timer sammen, hvorfor det er vigtigt, at arbejdsmiljøet er professionelt, men uhøjtideligt med en uformel omgangstone og en positiv tilgang til hinanden og opgaverne. Og så sørger vi for at holde det sociale ved lige – både med ugentlige ture med cykelklubben eller en vinsmagning i ny og næ.

Desuden tilbyder vi attraktive ansættelsesforhold, en attraktiv gage efter kvalifikationer, pensionsordning samt diverse medarbejdergoder – herunder kantineordning mv.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kamilla Mastø Kjær på 72 45 90 46. Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktperson

Kamilla Mastø Kjær
Kamilla Mastø Kjær
Telefon
+45 7245 9046
E-mail
kak@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser