Skab kontakt mellem virksomheder og kandidater

Jobindex A/S søger for kunde

Har du lyst til at hjælpe virksomheder med at bygge bro mellem de ledige jobs på Jobindex.dk og de bedst egnede kandidater i vores CV-database? Så har du muligheden her – og du bestemmer selv, om du vil arbejde fuldtid eller deltid (dog minimum 25 timer ugentligt).

Du bliver en del af vores match-og researchafdeling på 31 medarbejdere, der alle sidder på vores kontor på Frederiksberg.

Bring ansøgere og virksomheder sammen

Du arbejder med CV’er fra Danmarks største CV-database. Din opgave består i at finde de helt rigtige profiler via search i vores CV-database til de ledige stillinger, som vores kunder slår op på Jobindex.dk. Det drejer sig om job inden for mange forskellige brancher som eksempelvis byggebranchen, industri & produktion, salgsbranchen m.v.

Kort sagt kontakter du via mails kandidater i Jobindex’ CV-database og opfordrer dem til at søge relevante job, og du forstår at se de detaljer i CV’et, der gør, at virksomhederne finder den rette medarbejder.
Du vil derfor på sigt oparbejde en dybdegående viden og et solidt kendskab til de forskellige job, brancher og funktioner på arbejdsmarkedet. Da vi har annoncer på både dansk og engelsk, er det et krav, at du kan begå dig på begge sprog.

Vi forestiller os, at:

  • du har en teknisk uddannelse og et ønske om, at bruge din viden til at bygge broer mellem virksomheder og kandidater
  • du har teknisk indsigt fra tidligere ansættelser, hvor du fx kan have været ansat i en produktionsvirksomhed med fokus på administrative opgaver
  • du er kontoruddannet med erfaring, interesse eller nysgerrighed inden for et teknisk felt.

Som person er du detaljeorienteret og god til at skabe fremdrift og afslutte dine opgaver. Samtidig er du nysgerrig på at lære nyt om arbejdsmarkedet og stillingsprofiler, og du stortrives med en hverdag foran skærmen, hvor du fordyber dig, og hvor du ser værdien i at få kunder og kandidater til at passe sammen.

Få en god start med grundig oplæring

Vi sørger for en grundig oplæring og løbende feedback på dit arbejde. Du vil have daglig sparring med dine kolleger og 2 supervisorer. Jobbets arbejdstid er meget fleksibel, og du kan selv være med til at bestemme dine arbejdstider (mellem kl. 8-21). Desuden har vi en lækker frokostordning og gode rammer for socialt samvær med dine kolleger.

Du bliver en del af en afdeling, der arbejder med stor selvstændighed og ansvar, og derfor er det vigtigt, at du bliver motiveret af at nå dine egne såvel som virksomhedens mål.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR business partner hos Jobindex Charlotte Hansen på telefon 38 32 34 29.

Send dit CV hurtigst muligt og senest torsdag d. 28. februar 2019. Startdato er hurtigst muligt.

Du søger via linket ”Søg jobbet online”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere

%

Kvinder

%

Mænd

år

Gennemsnitsalder

Jobindex som arbejdsplads

Jobindex ligger på Frederiksberg, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil, hvor du kan læse meget mere om, hvem der arbejder hos Jobindex, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Se desuden vores organisationsdiagram og lær mere om ledelsen i Jobindex.

Du kan også læse mere om Jobindex´ 7 afdelinger og Jobbsafari her.

Jobindex' mission er...

at hjælpe kunden med at finde kvalificerede kandidater via internettet - at hjælpe den jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet.

Jobindex' vision er...

at være bedst på service og ansøgerfelt samt at have det største udbud af relevante job.

Jobindex koncernen

Jobindex ejer Jobindex Media. Jobindex Media er mediehuset Computerworld, som er Danmarks største it-medie. Her finder du også Computerworld Events samt IDG Kurser.

Derudover ejer Jobindex Stepstone Danmark og it-jobbank, som er jobsites for hhv. leder- og it-specialister. Vil du vide mere om økonomi, ejerforhold og lignende, kan du læse mere under Jobindex for investorer.