Reinh. van Hauen

Bagersvend

Reinh. van Hauen, Frederiksberg

Bageriet Reinh. van Hauen søger en kompetent bagersvend til vores hovedproduktion på Frederiksberg.

Kvalitet. Kvalitet. Kvalitet. Det er de tre vigtigste ingredienser i alle vores produkter. Siden 1876 har vi sat standarden for, hvad man kan forvente sig af et bageri, og det vil vi gerne fortsætte med.

Det vigtigste fundament i vores virksomhed er vores personale. Vi producerer hver dag brød til 85 butikker og et væld af virksomheder, så du skal som bagersvend have fart i hænderne og kunne indgå i et familiært team af håndværksbagere.

Vores produktion er baseret på håndværket. Brugen af maskiner er minimal, brødene er opslået i hånden, og hver eneste dej og surdej er unik og lavet fra bunden. Det er håndværk hele vejen igennem, og derfor skal det tænde dig at være bager i ordets traditionelle forstand. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, som vil tage dig under vingerne indtil du er sat ind i alle vores processer og arbejdsgange.

Hvis du er vores nye kollega, så er du:

  • Erfaren med bageriproduktion – og synes det er sjovt!
  • God til at arbejde i et team
  • Ambitiøs efter at udvikle dig selv
  • Ansvarsfuld og selvstændigt tænkende – og forelsket i alt hvad bagerhåndværket indebærer

Til gengæld for dine velskruede hænder tilbyder vi dig:

  • Et fantastisk kollega-team af håndværksbagere
  • En arbejdsplads med plads til at udvikle sig
  • Muligheden for at arbejde med ægte håndværk i en storproduktion
  • En konkurrencedygtig løn

Du refererer direkte til vores mestersvend, som vil coache dig igennem starten til du føler dig sikker og hjemme i jobbet.

Vil du være med til at føre en enestående tradition videre, der lærer dig en masse om kvalitet? Så skriv din ansøgning nu og send den til klavs@rvh.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe på tlf.: 21 55 55 55.

Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.