Jobindex – søger for Globus Wine A/S
Globus Wine A/S
 

Erfaren procesoperatør til førende vinpartner

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du være med til at sikre og udvikle vores driftssikkerhed, så vi forbliver foran konkurrenterne og følger med udviklingen?

    "Her får du ansvar fra dag 1, og du kommer med på en fagligt udfordrende udviklingsrejse. Lige nu har vi nemlig fokus på at gøre tingene smartere og løfte vores kompetenceniveau i produktionen," fortæller Peter Bredvig, COO.

Velkommen til Globus Wine

Globus Wine har i mere end 10 år udviklet, tappet og distribueret vin til dagligvare-, hotel- samt restaurationsbranchen i hele Danmark og landene omkring os. Vi vil gerne gøre tingene anderledes, og derfor er vores vision for fremtiden at blive endnu mere effektive via automatisering og strømlining af vores processer.

Vi holder til i nye lokaler i Køge med produktionsfaciliteter på 14.000 m3. Her kan du se frem til at arbejde med de nyeste teknologier på både nye og ældre maskiner. Du bliver en del af vores produktionsafdeling, der tæller 30 ansatte, hvor vi arbejder i skiftehold – dag (kl. 6.00-14.30) og aften (kl. 14.00-22.00).

Du sikrer og optimerer vores driftssikkerhed – og mere til

Din nye hverdag foregår ved vores produktionsfaciliteter med 5 tappelinjer i alt. Her har du fokus på vores driftssikkerhed og produktivitet i produktionsanlægget, som du betjener – hvordan performer det, hvordan forebygger vi fejl, og hvor produktivt er det?

Du sikrer altså en optimal balance mellem en fortsat høj produktion, og at vi følger de gældende hygiejne- og sikkerhedsprocedurer. Du sørger for, at proceslinjen fungerer, som den skal, at alle materialerne er tilgængelige, og at maskinerne er indstillet korrekt.

Herudover bliver du go-to-personen for dine kolleger, hvis de har spørgsmål eller udfordringer. Og så udfører du småreparationer, når det er nødvendigt.

Få mulighed for at stige i graderne og skab forandring i fællesskab

Hos Globus Wine har vi fokus på at drive udviklingen og nå vores mål sammen. I denne stilling bruger du i høj grad din viden, og du er med til at opbygge og løfte vores kompetenceniveau.

    "Afhængigt af dine ønsker og kompetencer er der på sigt også mulighed for at få endnu mere ansvar og måske komme til at styre slagets gang som teamleder i afdelingen," slutter Peter.

Ansvarlig operatør med solid erfaring

Først og fremmest er du drevet af at skabe forandring og optimere, og du har styr på processer. Du har en stor gennemslagskraft og sætter en ære i at sikre dig, at driftssikkerheden er i orden. Det falder dig helt naturligt at italesætte og eliminere tid- og materialespild i produktionen, og så har du en udpræget ordenssans.

Desuden:

  • er du uddannet enten maskin-, industri- eller procesoperatør eller lignende.
  • kan du selv se og rette fejl, og du har solid erfaring fra en lignende stilling.
  • har du 3-5 års erfaring fra procesindustrien og gerne kendskab til tappeprocesser – men det er ikke et krav.
  • taler du dansk og engelsk flydende.
  • har du en høj stresstærskel og et skarpt overblik, og så tænker du automatisk ud over eget ansvar, da det falder dig naturligt at hjælpe andre og lære fra dig – og så kan du også selv lide at lære nyt.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 72 45 91 10.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag via nedenstående link. Vi tager jobopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


En verden af vin

Globus Wine er en af Nordens hurtigst voksende partnere inden for vin. Vi har vores eget tapperi for både flasker og ”bag in box”, og med en kapacitet på 70 mio. liter om året er vi førende i Norden. Vi producerer en bred vifte af private labels og egne mærker. Vi er i alt ca. 75 ansatte i Danmark. Du kan læse mere om os her.

Kontaktperson

Stine Søderberg
Stine Søderberg
Telefon
+45 7245 9110
E-mail
sis@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser