Er du kommunikationsstuderende med interesse for forretningsudvikling?

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du lære om salg, kommunikation og den direkte kundekontakt hos Danmarks største rekrutteringsbureau og annoncemarked? Og kan du arbejde 15-20 timer om ugen?

Vi skal lave et pitch til en af Danmarks største virksomheder om, hvordan vi vil bygge deres employer brand. Det er her, du kommer ind i billedet. Du samler vores analyser og vores idéer i en præsentation, der står helt skarpt. Og imens du gør det, lærer vi dig alt det, vi ved.

Dette er dog kun starten for dig, for foran os står masser af nye opgaver, som du er med til at løse.

Saml data og sæt det lækkert op

Hos Jobindex er vi kundeansvarlige, grafikere, copywriters, rekrutteringskonsulenter, annoncekonsulenter og marketingmedarbejdere. Sammen skaber vi employer branding-, annoncerings- og rekrutteringsløsninger, der hjælper vores kunder med at finde deres næste medarbejdere – og gør dem klogere undervejs.

Vi har travlt, og vi har brug for, at vores tilbud og pitch er lige så flotte og attraktive som vores løsninger.

    ”Når jeg eller en af mine kolleger skal præsentere en idé til en kunde, er det vigtigt, at præsentationen er flot, og at tilbuddet spiller grafisk. Her har vi brug for dig til at samle data fra vores analyser og sætte det op i PowerPoint,” fortæller Key Account Manager Vishal Mathur.

Lær om employer branding, B2B og direkte kundekontakt

Du kommer til at arbejde sammen med kolleger på tværs af vores 4 salgsafdelinger. Dog kommer du til at bruge det meste af din tid i KAM Private, hvor vi hjælper Danmarks største virksomheder, bl.a. EY, Forca og Schneider.

Virksomhederne hjælper vi bl.a. ud fra et årshjul. I nogle perioder fylder det meget, at vores kunder skal tiltrække de bedste elever, og i andre er det graduates eller nyuddannede.

    ”Mine kolleger og jeg glæder os til at sparre med dig om, hvordan vi skal lave præsentationer, der passer til kundens unikke behov. Det samme gør vores grafikere, der også kan hjælpe dig med at lave illustrationer, når der er brug for lidt ekstra. Herudover kommer du med ud på kundemøder og lærer sindssygt meget om EB, B2B og den direkte kundekommunikation,” fortæller Vishal.

Udadvendt kommunikationsstuderende

Du er god til at tale med mennesker, for du får en stor kontaktflade, når du arbejder sammen med dine kolleger i Salg, Marketing og Tekst & Kommunikation, og når du møder vores kunder. Og så har du masser af idéer, som du vil bruge til at forme stillingen.

  • Du læser kommunikation eller lignende, og du har mindst 2 år tilbage på studiet.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kan arbejde grafisk – fx i Sketch, Photoshop eller InDesign.
  • Du kan arbejde 15-20 timer om ugen – ved ferier kan du få ekstra timer, ligesom vi tager hensyn til eksamener.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR business partner Charlotte Hansen på 38 32 34 29.

Send dit CV og din ansøgning som et pitch, du ville sende til en kunde – fx i PowerPoint. Du må gerne bryde rammerne for, hvordan et CV normalt ser ud. Vi glæder os til at modtage den senest torsdag d. 24. januar 2019.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

medarbejdere i Jobindex

medarbejdere i afdelingen

%

kvinder i afdelingen

%

mænd i afdelingen

Vidste du, at Jobindex ...

  • er Danmarks største rekrutteringsbureau med over 1100 rekrutteringer i 2018 – læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores virksomhedsprofil?
  • er Danmarks største jobmarked med over 20.000 jobannoncer om måneden – dem er du med til at sælge – og 800.000 unikke brugere om måneden, der alle leder efter jobglæde?
  • afholder mere end 15 sociale arrangementer årligt inklusive oktoberfest, quizzer og cocktailbarer i hele koncernen?

Vi er ærlige og konstruktive over for hinanden og vores kunder, så vi skaber de løsninger, som gør en positiv forskel. Vi ser ALTID muligheder i alle situationer – huller i osten og ”det kommer aldrig til at ske” findes ikke i KAM Private.

Vi vil være den foretrukne trusted partner for Danmarks største virksomheder inden for rekruttering, employer branding og annoncering. Derfor rådgiver vi ud fra kundens virkelighed, så vi kan løse deres udfordringer.