Salgschef

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du lede vores KAM-afdeling og gå forrest, når vi hjælper Danmarks største virksomheder med deres rekrutteringsløsninger og employer branding?

Vi udvider vores strategiske fokus, for vi vil udvikle store koncepter og løsninger sammen med vores kunder. Som salgschef kommer du i høj grad til at drive den strategi. Og samtidig med at du udvikler kreative koncepter sammen med kunderne, leder du afdelingen og 9 stærke KAM’ere.

Velkommen til Jobindex

Jobindex er Danmarks største annonceringsmarked og Danmarks største rekrutteringsbureau målt på antal. Som salgschef leder, skaber og udvikler du komplette løsninger og et endnu tættere samarbejde med vores største kunder – Danmarks største virksomheder – som tilsammen giver dig et budget på et 3-cifret millionbeløb.

”Du løfter Jobindex til næste niveau sammen med dit team, vores 3 andre salgschefer, mig og resten af dine kolleger. Dine idéer og visioner kommer til at skabe succesen i teamet – både når du leder og motiverer teamet, og når du udvikler løsningerne sammen med kunderne, dit team og vores eksperter inden for rekruttering, content og marketing,” fortæller salgsdirektør Troels Nielsen.

Skab full-size rekrutterings- og employer branding-løsninger

Du flytter hele afdelingens fokus over mod større salg og hele løsninger med annoncering, rekruttering og employer branding. Det starter med, at du identificerer kunderne med det største potentiale og deres beslutningstagere sammen med teamet.

”Vi er ikke drevet af overdreven kontrol og micro management. I stedet leder du gennem din faglighed og evne til at finde løsninger sammen med dine kolleger. Og så siger du din mening og tager de beslutninger, du tror på. Jeg kan godt lide de personer, der tager en beslutning og får tilgivelse bagefter, hvis det ikke duer. På den måde kommer vi fremad,” siger Troels.

Solid erfaring med ledelse og løsningssalg

  • Du har solid erfaring med at udarbejde løsninger sammen med kunder – fx fra bureau.
  • Du har en længere videregående uddannelse.
  • Du har mindst 4 års salgserfaring og mindst 4 års ledererfaring.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR business partner hos Jobindex Charlotte Hansen på 38 32 34 29. Du kan også se videoer om, hvem vi er her.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 31. januar 2019 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

medarbejdere i Jobindex

medarbejdere i afdelingen

%

kvinder i afdelingen

%

mænd i afdelingen

Vidste du, at Jobindex ...

  • er Danmarks største rekrutteringsbureau med over 1100 rekrutteringer i 2018 – læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores virksomhedsprofil?
  • er Danmarks største jobmarked med over 20.000 jobannoncer om måneden – dem er du med til at sælge – og 800.000 unikke brugere om måneden, der alle leder efter jobglæde?
  • afholder mere end 15 sociale arrangementer årligt inklusive oktoberfest, quizzer og cocktailbarer i hele koncernen?

Vi er ærlige og konstruktive over for hinanden og vores kunder, så vi skaber de løsninger, som gør en positiv forskel. Vi ser ALTID muligheder i alle situationer – huller i osten og ”det kommer aldrig til at ske” findes ikke i KAM Private.

Vi vil være den foretrukne trusted partner for Danmarks største virksomheder inden for rekruttering, employer branding og annoncering. Derfor rådgiver vi ud fra kundens virkelighed, så vi kan løse deres udfordringer.