JOBVIDEO

I videoerne herunder kan du høre vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde hos MAN Diesel & Turbo. Klik på knappen til højre i den enkelte video for at åbne i fuld skærm.

Vores generelle jobvideo

Vores R&D department

Service center i Fredrikshavn

Service center i Kbh

Competence center for propellers

Engineering department i Holeby

Engineering department i Kbh

Superintendent Engineer

Livet som en Superintendent Engineer

Som designer af verdens mest udbredte 2-taktsmotorer har MAN Energy Solutions et stort ansvar for at holde hovedparten af den maritime verden sejlende. Vores kunder er verdens største rederier og operatører hele verden rundt; og selvom basen er i København, bliver din kommende arbejdsplads hele verden.

Teknisk Service i København har en stab på 25 dygtige, rejsende kollegaer. Derudover er der i hele huset en masse dygtige specialister i R&D, tegnestuer, reservedelsafdeling samt vores produktionssupport; de står altid til rådighed, hvis det skulle være nødvendigt for at få løst de daglige opgaver.

En kort beskrivelse af dagligdagen

Du skal regne med ca. 120 rejsedage om året. Når der ikke rejses, er der rapporter som skal skrives, og kunder der skal assisteres via e-mail og/eller telefon. Opgaverne består blandt andet af fejlsøgning, service og opgraderinger på 2-taktsmotorer på skibe såvel som på stationære anlæg. Det kan dreje sig om startproblemer, høje temperaturer, lejeproblemer, manglende fart eller dårlig cylindertilstand. Der vil også være rådgivning på stedet under dokninger med inspektioner, anbefalinger og evaluering af komponenters tilstand. Ligeledes vil der være koordinering mellem værfts- og værkstedsarbejdere og skibets egen besætning og/eller superintendent.

Der er rivende udvikling på 2-taktsmotorerne, og vi betragter det som en selvfølge, at du både ude og hjemme har en naturlig interesse i at tilegne dig ny teknisk viden.

Vore forventninger til dine kvalifikationer

Vi ser helst du:

  • Er uddannet maskinmester.
  • Har sejltid eller anden relevant erhvervserfaring.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Har forståelse for andre nationaliteter og kulturer.
  • Har interesse for elektronik/automatik.
  • Har gode samarbejdsevner.
  • Har et åbent sind og godt humør.

Til gengæld får du

Et spændende og afvekslende job i et internationalt miljø og et job med indflydelse og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Hvis du ønsker at vide mere:

Kan du henvende dig til Manager John Eriksen på +45 3385 1481 eller Manager Lars Ehlers +45 3385 2961. Stillingen skal søges online på hjemmesiden www.man-es.com.

Arbejdssted:

Teglholmsgade 41, 2450 København SV.

Ansøgningsfristen er 28. februar 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.


MAN Energy Solutions SE is the world’s leading provider of large-bore diesel engines and turbomachinery for marine and stationary applications. It designs two-stroke and four-stroke engines, gas and steam turbines as well as compressors. The product range is completed by turbochargers, CP propellers, gas engines and engines for locomotives and chemical reactors. MAN Energy Solutions’ goods include marine propulsion systems and turbomachinery units. Customers receive worldwide after-sales services under the MAN PrimeServ brand.