iOS-udvikler til Danmarks største jobsite

Jobindex A/S søger for kunde

”For en iOS-udvikler er det her en ren legeplads. Du får ansvar for vores app og bliver en del af et af Danmarks største websites, som har 800.000 unikke brugere om måneden,” fortæller din nye udviklingschef, Klaus Madsen.

  • Vil du skabe fremtiden inden for iOS- og appverdenen i et fantastisk udviklingsteam, der nørder den, fordi de kan?

Som iOS-udvikler får du ansvar for vores Jobindex-app til brug på iPhone og iPad. Du er drivkraften, der videreudvikler appen, så vores brugere opnår endnu bedre, hurtigere og mere brugervenlige oplevelser. Du er desuden med til at udpege de bedste løsninger og værktøjer i et team, der stiller høje krav til hinanden med hensyn til matematisk og datalogisk indsigt. Men vi støtter også hinanden, så vores løsninger bliver de bedste, og vi søger grænserne for, hvad den nyeste teknologi kan.

”Du har friheden til at videreudvikle, strukturere og udforme vores app efter, hvad der giver mening. Så du står virkelig i spidsen for nye kreative løsninger, der influerer tusindvis af daglige brugere,” fortæller Klaus.

Et udviklerteam i hjertet af Jobindex

Grundlaget for vores succes som jobportal er i allerhøjeste grad, at udvikling er en af Jobindex’ kerneværdier. Det betyder, at vi er passionerede, hvad angår udvikling af nye produkter, markeder og teknologier. Du bliver en del af Jobindex’ IT-udviklingsafdeling, der består af 20 dygtige kolleger. Vores hovedansvarsområde er udvikling og drift af vores websites, hvor jobindex.dk er klart det største.

”Der er plads til alle her hos Jobindex. Og vi glæder os til at tage imod en ny kollega til vores team,” forklarer din nye udviklingschef, Klaus Madsen.

En anderledes arbejdsplads

Jobindex er Danmarks største jobportal, men vi er også et IT-firma, som konkurrerer med både startups og internationale firmaer. Her bliver du en del af en spændende arbejdsplads med over 300 kolleger, en stærk iværksætterånd og masser af sociale arrangementer. Dine nye kolleger har over årene skabt en behagelig, uformel og innovativ arbejdsplads, hvor du bl.a. kan deltage i gode fester, yoga, pokeraftener og grill på tagterrassen. Derudover kan du benytte vores hyggelige kantine, hvor du både får serveret morgenmad, frokostbuffet og en lækker månedlig brunch. Vi tilbyder fri telefon, iPad, internet, pensions- og sundhedsforsikring.

Tror du – også – på fremtiden inden for iOS?

  • Du har en relevant IT-relateret uddannelse kombineret med god erfaring med iOS og Objective-C.
  • Du har interesse for Apples univers, og du har dine egne meninger og holdninger til udviklingsopgaverne.

”Du skal have lyst til stadig at udvikle dig inden for appløsninger og dit fag. Og så skal du glæde dig til at blive en del af vores team og Jobindex-koncernen som helhed. Det er noget helt specielt,” slutter Klaus.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringschef Jacob Perstrup Matyjasik på 88 63 00 04. Tiltrædelse er hurtigst muligt – send derfor dit CV snarest. Du søger stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere

%

Kvinder

%

Mænd

år

Gennemsnitsalder

Jobindex som arbejdsplads

Jobindex ligger på Frederiksberg, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil, hvor du kan læse meget mere om, hvem der arbejder hos Jobindex, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Se desuden vores organisationsdiagram og lær mere om ledelsen i Jobindex.

Du kan også læse mere om Jobindex´ 7 afdelinger og Jobbsafari her.

Jobindex' mission er...

at hjælpe kunden med at finde kvalificerede kandidater via internettet - at hjælpe den jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet.

Jobindex' vision er...

at være bedst på service og ansøgerfelt samt at have det største udbud af relevante job.

Jobindex koncernen

Jobindex ejer Jobindex Media. Jobindex Media er mediehuset Computerworld, som er Danmarks største it-medie. Her finder du også Computerworld Events samt IDG Kurser.

Derudover ejer Jobindex Stepstone Danmark og it-jobbank, som er jobsites for hhv. leder- og it-specialister. Vil du vide mere om økonomi, ejerforhold og lignende, kan du læse mere under Jobindex for investorer.