Work at the leading edge of offshore wind, with people just as committed as yourself

Lagermedarbejder, Nathold

MHI Vestas Offshore Wind er på udkig efter erfarne lagermedarbejdere til arbejde på vores vingefabrik i Nakskov. I arbejdet vil du blandt andet sikre, at materialet er leveret til tiden samt lave opfølgning på, at de nødvendige materialer er tilgængelige til produktionen. Der er rig mulighed for at skabe en karriere i et spændende miljø, hvor målet er at blive førende på offshore vindmarkedet.

Vi søger lagermedarbejdere til at arbejde på vores nathold.

Ansvar og opgaver

I dit daglige arbejde udfører du forskellige lageropgaver. Af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

  • Opretholde høje sikkerhedsstandarder og arbejde med HSE-afdelingen i forbindelse med indrapportering af hændelser samt risici.
  • Gøre opmærksom på ”Non-Conforming” materialer og advare lagerchefen på fabrikken.
  • Forstå produktionsplanen for det kommende skift og være velvidende om materialeflytningsplanen i takt med at levere materialer i korrekte mængder.
  • Sikre at papirarbejdet er vedligeholdt.
  • Rapportere om brug af materiale og foreslå BOM-ændringer samt procesforbedringer, såfremt det er nødvendigt.
  • Vedligeholde lageret og materialerne for at sikre optimal brug samt tilgængelighed.
  • Benytte 5S-principper og -metoder.
  • Assistere med løbende projekter eksempelvis Kanban setup, ukontrolleret lagring og “backflushing”.

Kvalifikationer og erfaring

Den ideelle kandidat har mindst 3 års erfaring med arbejde på lager i en produktionsvirksomhed. 5S-kvalifikationer eller andre relevante ”Lean”-metoder er fordelagtigt, mens truckløft og andre kvalifikationer med løfteudstyr er essentielt.

Vi vil foretrække, hvis du kan forstå og tale engelsk, da træninger vil foregå på engelsk. Det er især vigtigt, at du er en teamplayer, som forstår at arbejde i en linje- samt matrix-organisation. Derudover er det vigtigt at have forståelse for sikkerheds- og kvalitetsprocesser samt -rapportering. Endeligt er det en fordel at have kendskab til Microsoft Office herunder Excel.

Vi tilbyder

Som ansat i MHI Vestas Offshore Wind bliver du en del af vores rejse mod at etablere ikke kun en succesfuld virksomhed men også en virksomhed, der er med til at sætte dagsordenen for en positiv miljømæssig udvikling. Vi tilbyder dig således et spændende job i en international virksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende miljø, hvor ambitionen er at blive global leder inden for offshore vindmarkedet.

Ansøgning og CV

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Du vil komme til at arbejde på vores fabrik i Nakskov og blive en del af vores nathold. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Recruitment Partner, Peter Martinsen, på +45 2723 0628. Vi behandler ansøgningerne løbende og alle henvendelser behandles fortroligt.

Apply here
MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind is a joint venture between Mitsubishi Heavy Industries (MHI) and Vestas Wind Systems A/S established in April 2014. Our vision is to be a leading player in the offshore industry by remaining customer-focused and setting new standards for industry collaboration. We aim to lead growth and co-develop offshore wind as a financially viable and sustainable energy source to benefit future generations. Furthermore, we intend to create a pleasant workplace with challenging development opportunities, flexibility and joint responsibility. We are an international organisation totalling more than +2000 employees. Our headquarters is based in Aarhus, Denmark, and we have offices in the UK, Netherlands, Belgium, Germany and Sweden.

Read more

Copyright 2015 MHI Vestas Offshore Windâ„¢