Jobindex – søger for Footprint A/S
Kundelogo
 

Sælger – tør du sætte dit fodaftryk på vores salgsprofil?

Jobindex A/S søger for kunde

Vi skal ikke have et salg – vi skal have en kunde

Vi vækster fortsat og søger derfor endnu en skarp sælger. Så kan du bakke op om en salgsstrategi, der sætter relationen til kunderne først? Og vil du bruge dit drive og din motivation i en produktionsvirksomhed, hvor et team af engagerede kollegaer deler en hverdag med høj faglighed og tiptop moderne udstyr?

Sælg vores lækre printmaterialer

Hos Footprint printer vi alt fra bannere og flag til transparenter og displaysystemer. Som sælger bliver du bindeleddet mellem kunderne og vores produktion, og du sørger for, at ønsker og muligheder går op i en højere enhed. Det kræver, at du opbygger en solid produktforståelse over tid. For kunderne lytter til din professionelle rådgivning, og det er den gode sparring, der får dem til at kontakte os igen – og igen.

Skab relationer på B2B-markedet

Vores kunder er professionelle og virksomheder, som ved, hvad de søger. En del af din opgave bliver at lave opsøgende salg og få nye kunder ind i folden. Vi har i forvejen en del kunder som er vant til at kontakte os, og dem hjælper du selvfølgelig videre.

Du får altså en masse råderum til at skabe en solid kundeplatform, hvor du kommer omkring alle discipliner i forbindelse med salget – fra opsøgende salg og tilbudsgivning til rådgivning og vedligehold af eksisterende kunderelationer. Du har hånd i hanke med hele salgsprocessen.

Opbyg din egen kundebase

Dine kunder finder du over hele Danmark, men din base bliver ved vores produktion i Lystrup, hvor du får mulighed for tæt sparring med dine 2 dygtige kollegaer i salgsafdelingen. Det meste af kontakten med kunderne foregår over telefon eller mail, men du kan også tage ud på besøg – eller invitere kunderne forbi på vores kontor.

    ”Vi giver vide rammer og plads til din egen stil og personlighed. Du får selv lov til at planlægge dit arbejde og virkelig bruge dig selv i salget”, fortæller Johnnie Nielsen, indehaver.

Vi har en masse standarder – men vi har også plads til det skæve

Sådan beskriver vi vores produktprogram, og det samme gælder vores forventninger til dig. Vi er klar til at sætte dig grundigt ind i vores produktsortiment. Har du spørgsmål til produkterne, kan du altid stikke hovedet ud i produktionen og spørge en af dine kollegaer. Og derudover sammensætter vi en individuel introduktion, så du får den viden og den support, som netop du har brug for.

Har du salgserfaring – og kan du tage ejerskab over opgaven?

Der kan være mange indgange til stillingen, men det vigtigste er, at du er en målrettet relationsskaber, som hviler i sig selv. Om kunden er ny, eller om I har samarbejdet flere gange før – den person, du har i røret, får altid den bedste behandling og den mest dedikerede service. For du kan simpelthen ikke gøre det anderledes. Det ligger i din natur, og det kan ses i dine salgstal.

Vi er på jagt efter en kollega, som tør at sætte sit personlige aftryk på vores salgsprofil. Vi forventer en målrettet indsats og et højt drive – til gengæld får du frihed under ansvar og både gruppebonus plus personlig bonus uden loft.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 88 34 21 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 1. oktober via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Kontaktperson

Jeppe Secher
Jeppe Secher
Telefon
+45 8834 2106
E-mail
jse@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser