Jobindex – søger for Pihl & Søn A/S
Pihl
 

Projektchef til nybyggeri i Storkøbenhavn og Hillerød

Jobindex A/S søger for kunde

Er du en erfaren projektchef? Og vil du stå i spidsen for opførelsen af nye, prestigefyldte boligbyggerier?

Så grib muligheden for at blive en del af en entreprenørvirksomhed med vind i sejlene. Her får du frihed til at sætte dit eget hold og bygge projekter op fra bunden – og vokse sammen med os, i takt med at vi udvider.

Pihl & Søn – glæden ved at skabe

Siden vi startede op for 1 år siden, er det kun gået fremad. Vi har i dag over 40 beskæftigede med base i Glostrup, der hver dag arbejder frem mod at gøre Pihl & Søn til en af Danmarks førende byggeentreprenører. Vi håndterer store og komplekse byggesager, og vi gør det godt – derfor udvider vi nu med 2 nye projektchefer.

Skab overblik og få komplekse byggesager i hus

Med reference til projektdirektøren får du det overordnede og daglige projektansvar for vores totalentrepriser i størrelsesordenen 200-500 millioner kr. Konkret betyder det, at du er ansvarlig for udførelsen af boligbyggerier, der typisk tager 2-3 år og kan have op til 150 håndværkere og funktionærer tilknyttet.

I den forbindelse er du ansvarlig for:

  • tidsstyring, bemanding og planlægning
  • daglig ledelse af og sparring med egne medarbejdere på de enkelte projekter, typisk 4-8 ingeniører og konstruktører ad gangen
  • at lave aftaler med underentreprenører
  • budgetterne for de enkelte projekter
  • at samarbejde med vores tilbudsafdeling i forbindelse med tilbud.

Derudover er du løbende i kontakt med både bygherrer, rådgivere og leverandører for at sikre, at projekterne forløber, som de skal. Og i processen er du den synlige projektchef på byggepladsen, der går forrest gennem din faglighed og professionalisme.

Holdånd og udvikling i højsædet

I Pihl & Søn er det vores gode samarbejde, der skaber resultater. Vi støtter op om hinanden og giver en hånd med, når der er behov for det. Samtidig giver vi vores medarbejdere mulighed for at vokse i deres roller, både mht. at få mere ansvar, specialisere sig eller blot blive endnu dygtigere.

Erfaren projektchef med et godt overblik

Du er en åben og synlig projektchef, som har lyst til at bidrage til fællesskabet. Du er med til at sikre en god holdånd og få dine medarbejdere til at arbejde i samme retning. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring som projektchef og med totalentrepriser
  • har en relevant teknisk baggrund som konstruktør, ingeniør eller lignende
  • er generalist og forstår at sætte dig ind i mange forskellige aspekter ved et byggeprojekt
  • taler og skriver flydende dansk.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jannie Jensen på 88 63 00 45.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig

Læs mere om os på http://pihl-as.dk/.

Kontaktperson

Jannie Schacht Halling Jensen
Jannie Schacht Halling Jensen
Telefon
88630045
E-mail
jaj@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser