Engageret og fagligt stærk økonom med gode koordineringsevner

Engageret og faglig stærk økonom med gode koordineringsevner

Energinet, Fredericia

Engageret og fagligt stærk økonom med gode koordineringsevener


Ørsted, Fredericia

Vær med til at udvikle det danske elmarked i et tæt samarbejde med markedets aktører, de ansvarlige myndigheder og samarbejdspartnere på tværs af Energinet. Som vores nye kollega i afdelingen DataHub – Aktører og Kunder arbejder du på at understøtte og udvikle rammerne i elmarkedet, så de fremmer konkurrencen og understøtter den grønne omstilling gennem et mere fleksibelt forbrug. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

MARKEDSUDVIKLING I TÆT SAMARBEJDE MED MYNDIGHEDER, MARKEDSAKTØRER OG INTERNE SAMARBEJDSPARTNERE

Energisektoren er i stadig forandring, og markedsmæssige værktøjer er en væsentlig driver i omstillingen til grøn energi. Det danske detailmarked for el har i de seneste år gennemgået en række markante ændringer med implementeringen af DataHub (centralt it-system for kommunikation i elmarkedet) og et helt nyt markeds-setup, hvor elkunden sættes i centrum. Udover at være et it-system er DataHub en forretningsenhed i Energinetkoncernen – og som økonom i DataHub får du en nøglerolle i at sikre et økonomisk fokus på projekter, som understøtter den fortsatte udvikling i elmarkedet.

Med din stærke faglighed agerer du strategisk sparringspartner for DataHub og udarbejder business cases for vores projektportefølje samtidig med, at du forstår at drive og binde projekter på tværs af forretningsenheden sammen. Du får selvstændigt ansvar for at gennemføre flere projekter, og du vil bl.a. få en vigtig opgave i at sikre understøttelsen af nye aktører og deres adgang til elmarkedet. Sideløbende driver du flere igangværende projekter i mål. I DataHub har vi igangsat projektet My Data Access, som skal sikre en bred værdiskabelse i brugen af data, og her vil du få en vigtig rolle i at følge projektet til dørs. Derudover arbejder vi fortsat med implementering af GDPR (Persondataforordningen fra EU) i DataHub samt systemimplementeringen af fleksafregning på elmarkedet, som er projekter, du ligeledes tager ejerskab for og kommer i mål med gennem opsøgende dialog med relevante samarbejdspartnere.

Glæd dig til at blive en del af en spændende forretningsenhed med engagerede og fagligt stærke kolleger. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

SAMARBEJDSORIENTERET ØKONOM MED DRIVE OG MARKEDSFORSTÅELSE

Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau (cand.merc., cand.polit., cand.oecon. eller lignende) kombineret med erfaring fra et lignende job. Erfaring fra energisektoren eller lignende sektorer er en fordel. Dine analytiske egenskaber og markedsforståelse betyder, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger, samtidig med at du tager ansvar og selvstændigt kan drive processer med mange interessenter.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du brænder for at skabe ambitiøse resultater, kan tænke ud af boksen, eksekvere og komme i mål. Du har gode koordineringsevner og formår at have et skarpt overblik over igangværende initiativer. Da et tæt og udbytterigt samarbejde med vores interessenter, myndigheder og interne samarbejdspartnere på tværs af Energinet er afgørende, er det vigtigt, at du er kommunikativt stærk, har gennemslagskraft og forhandlingsevner, men også at du har den tålmodighed, der skal til for at opnå de bedst mulige løsninger.

ANSØGNING OG KONTAKT

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet online”, så vi har den senest 16. august 2018. Vi forventer at holde samtaler 21. og 24. august 2018. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mia Jappe på telefon 30 17 19 19. Du kan læse mere om Energinet.dk på www.energinet.dk.

FAKTA OM ENERGINET

  • Selvstændig offentlig virksomhed
  • Ca. 1000 medarbejdere
  • Hovedsæde i Fredericia
  • Øvrige lokationer i Ballerup, Stenlille, Egtved, Esbjerg, Lille Torup, Tjele, Vester Hassing og i Manila på Philippinerne.

VORES ARBEJDSPLADS

For os er medarbejdernes trivsel af afgørende betydning. Derfor har vi fokus på en lang række tilbud og tiltag, som er med til at gøre Energinet til en attraktiv arbejdsplads.

  • Karrieremuligheder
  • Fremragende ledelse
  • Work-life balance
  • Sundhed på jobbet
  • En social arbejdsplads

Læs mere om arbejdspladsen her.

Mød vores medarbejdere