Jobindex – søger for Hexis ApS
Hexis
 

Kørende sælger til Nordjylland

Jobindex A/S søger for kunde

I Hexis har vi de lækreste grafiske produkter til dekoration, biler og reklameskilte. Kunne du tænke dig at sælge dem?

Hexis er én af Europas førende virksomheder inden for selvklæbende high-performance-produkter til skilte, print og carwrapping-branchen. Her får du et job med masser af frihed og mulighed for at få mere ansvar med tiden.

Velkommen til Hexis

I 2014 startede vi op i Danmark som del af den nordiske enhed med 23 kolleger og hovedkontor i Helsingborg i Sverige. Vi er 400 på verdensplan og har stor succes – for vi får flere og flere kunder. Derfor har vi nu brug for en sælger, der kan hjælpe os med at opdyrke et stort, uudnyttet markedspotentiale.

Få ansvar for vores new business

Som kørende sælger får du selvstændigt ansvar for at opbygge og videreudvikle vores salgsaktiviteter til new business-kunder i Nordjylland. Vi har en portefølje klar til dig, men du opsøger og booker også møder med nye kunder med hjælp fra vores lead-database.

Du arbejder ud fra dit hjemmekontor og kører typisk ud på 3-4 planlagte kundebesøg på en dag. Og er tiden til det, kan det være, du tager et uanmeldt visit på vejen. Her rådgiver du og sætter dig ind i kundens behov og klarlægger, hvordan vi kan tilføre mest mulig værdi til deres virksomhed.

Hjælpsomt team og god backup

Du bliver en del af et team på 2 sælgere, som varetager hhv. det sydlige Jylland, Fyn og Sjælland. Vi ringer sammen hver morgen for at sparre og hjælpe hinanden godt på vej. Derudover lærer vi dig godt op, når du starter, og du får god backup fra vores marketingafdeling med produktmateriale og udsendelse af prøver – men du laver selv oplæg til kunderne.

Sæt dit præg på virksomheden

Fordi det går så godt i Hexis, får du en række spændende udviklingsmuligheder. Vi planlægger at etablere et dansk kontor i 2020, og det kan du være med til at opbygge. Og når vi ansætter flere, giver det mulighed for indflydelse.

For at pleje relationerne til vores nordiske kolleger mødes vi et par gange om året til salgsmøder og naturligvis vores julefester i Helsingborg. Vi stiller pc og mobil til rådighed, og du får kørepenge efter statens takster.

Salgstalent med interesse for skiltebranchen

  • Der er flere indgange til stillingen. Du kan være uddannet skiltetekniker med flair for salg, eller måske er du sælger og har lyst til at sætte dig ind i skiltebranchen.
  • Samtidig er du god til at skabe relationer og forstår dit kundesegment, som typisk er håndværkere.
  • Du er også tålmodig og trives med salgsprocesser, der tager 1-2 måneder og kræver flere kundebesøg, før du kan lukke salget.
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Trine Mårtensson på 88 63 00 11.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 19. august 2018 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Trine Mårtensson
Trine Mårtensson
Telefon
88630011
E-mail
tmn@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser