Erfaren holdleder til terminal i Hvidovre

Til alle der elsker at nå ud over grænserne

Erfaren holdleder til terminal i Hvidovre

DACHSER Denmark A/S

Vi har travlt på vores omlastningsterminal på Helseholmen i Hvidovre, og søger derfor en dygtig og engageret holdleder til aftenholdet kl. 14-22, som har erfaring med såvel holdledelse som læsning og losning af stykgods.

Jobbet

Du bliver en del af vores velfungerende lagerteam, der står for håndteringen af vores indenrigs- og udenrigsbiler, og du kommer til at lede et hold på 4-6 mand i et moderne miljø med bl.a. el-stablere, scannere og PC´ere, hvor du selv deltager aktivt i alle opgaver på holdet.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du har erfaring med holdledelse, læsning og losning af stykgods og kørsel med stabler. Du er i besiddelse af kørekort B og gaffeltruckcertifikat B. Stort kørekort er en fordel.

Du er effektiv, engageret og forstår at motivere dine medarbejdere, samtidig med at du ikke er bange for at sige fra og sætte retningen for holdet.

Du kan bevare overblikket, også i pressede situationer, og du kan kommunikere åbent og ærligt i tråd med DACHSER’s værdier.

Vi tilbyder

Et godt job i en succesfuld international virksomhed, der er i stærk vækst på det danske marked.

Du får en afvekslende hverdag i en professionel og vækstorienteret organisation.
Derudover tilbydes du løn efter gældende overenskomst, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Er du interesseret?

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Operations Nicolai Poulsen på mobil tlf. 5159 7704.

Ansøgning og CV uploades hurtigst muligt her og senest tirsdag den 22. maj 2018. Vi indkalder løbende til samtale.

Om os

DACHSER er en af Europas ledende logistikudbydere. Intelligent logistik. Det betyder at vi bygger på mange års erfaring, avancerede IT-systemer og daglig samarbejde med mange forskellige mennesker rundt omkring i verden.
Læs mere >>

Karriere hos os

Engagement, åbenhed, teamwork og retfærdighed karakteriserer DACHSERs virksomhedskultur.
Læs mere >>

Følg os

I Danmark har DACHSER mere end 200 medarbejdere fordelt på en filial i Kolding og en i Hvidovre. Sammen med de nordiske filialer danner DACHSER i Danmark et stærkt skandinavisk netværk med fokus på kontinuerlig vækst.

Vil du være med?