Jobindex – søger for Ubro Systempac A/S
Kundelogo
 

Kørende servicetekniker, Jylland

Jobindex A/S søger for kunde

Vi har forrygende travlt og søger derfor en udekørende tekniker, som vil servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.

Du får en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du bliver ansvarlig for reparation, servicering og vedligeholdelse af primært pakkemaskiner leveret af Ubro SystemPac samt installation af nye anlæg

Velkommen til Ubro Systempac

Vi er en dansk virksomhed med over 50 års erfaring i løsningssalg af både materialer og maskiner til end-of-line-packaging. Vi er produktspecialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderolering, foliepakning, klæberuller, godssikring mv.

Arbejdsopgaver

 • Reparation og servicering af pakkemaskiner, som er af industriel karakter
 • Installation af nye anlæg samt test og idriftsætning af disse
 • Diverse ad hoc-opgaver primært indenfor automatik og mekanik, fejlfindingsopgaver mv.
 • Udskiftning af fejlbehæftede komponenter og reservedele på maskinerne.

Dine kvalifikationer

Vi ser helst, at du har erfaring som udekørende montør. Det vigtigste i denne stilling er dog, at du evner at arbejde selvstændigt og forstår vigtigheden af din funktion. Derudover forventer vi, at du har hænderne skruet rigtigt på, har en positiv og professionel udstråling og har en glødende interesse for optimal kundepleje

 • Der er mange indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som automatikfagtekniker, industrifagtekniker eller har en tilsvarende erfaring.
 • Solid erfaring med fejlfinding på industriel maskinautomatik.
 • Erfaring og kendskab til test og fejlfinding af elektriske systemer.
 • Erfaring med fejlfinding og udskiftning af mekaniske og elektriske dele.
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale vil være en fordel.
 • Vi foretrækker, at du har bopæl i eller omkring Trekantområdet, men øvrige Jylland/Fyn er også en mulighed.

Personlige kompetencer

Du skal være selvkørende, mødestabil, engageret og positiv og kunne holde hovedet koldt selv under meget travle perioder. Vi forventer, at du er fleksibel, når vigtige kundemæssige gøremål opstår, men kan til gengæld også tilbyde arbejdstider, der kan tilpasses efter dine behov og ønsker. Som person er du løsningsorienteret, og du kan se jobbet i et større perspektiv for at kunne være med til at præge den fortsatte udvikling i serviceafdelingen

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en travl handels- og servicevirksomhed med dygtige kolleger, ansvar og muligheder for at sætte dit præg på projekter.
 • Uformelt miljø med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
 • Firmavarebil, mobiltelefon og PC stilles til rådighed.
 • Du bliver en del af et stærkt team med fuld opbakning fra dit bagland og får en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil komme i kontakt med mange forskellige brancher.

Du bliver en del af virksomhedens serviceteam, der p.t. består af en servicechef, serviceteknikere og tilhørende administration.

Virksomheden har kontor i Hvidovre og har 31 ansatte.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 88 34 21 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 3. juni via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Kontaktperson

Jeppe Secher
Jeppe Secher
Telefon
+45 8834 2106
E-mail
jse@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser