Jobindex – søger for Horisont Gruppen a/s
Horisont Gruppen a/s
 

Erfaren key account manager til succesfuldt mediehus

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du overtage en attraktiv portefølje i et veletableret mediehus, hvor du kommer tæt på beslutningerne og får stor frihed?

Vi vil være den førende udbyder af medlemsbaserede communities til dansk erhvervsliv, så selvom vi er et familieejet mediehus med 25 år på bagen, så står vi bestemt ikke stille. Hos os kan du mærke en start-up-ånd – fra den enkelte kollega og til ledelsen.

Pionerånden hersker i bedste velgående hos Horisont Gruppen a/s

Med lang erfaring i mediebranchen udvikler vi hele tiden forretningen yderligere. Sammen er vi 20 kolleger, der laver nichemagasiner og online communities til ledere i dansk erhvervsliv. Vi vil være først med de nyeste forretningskoncepter og samtidig involvere vores medarbejdere. Du kan se frem til at blive en del af en god, sammentømret kultur, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden. Vi holder til i nye, lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager, tæt på metro.

Få ansvar for egne medier

Du får det kommercielle ansvar for annoncesalg på Magasinet SCM+Logistik og tilhørende online community på www.scm.dk. SCM+Logistik er Danmarks førende magasin og forum for ledelse af forsyningskæden og rammer den bredeste og mest indflydelsesrige målgruppe – lederne der træffer de afgørende beslutninger inden for logistikområdet. Herunder logistikchefer, supply chain managers, transportchefer, lagerchefer og andre professionelle.

Vores opbygning af online-communities med faglige tilbud til læsere og annoncører med konkrete fællesinteresser fungerer, og vi både kan og skal endnu længere ud af den vej.

Design din dag og din salgsproces

Størstedelen af dit arbejde omhandler relationssalg af annoncekampagner, bannere og nyhedsbreve til loyale kunder, mens en mindre del omhandler nysalg og opdyrkning af nye markeder. Desuden er du også inde over marketing og eventuelle kampagner. Du arbejder tæt sammen med vores partnerafdeling som løbende producerer nye leads og muligheder.

Vi holder en høj datadisciplin, hvilket stiller krav til, at du løbende opdaterer vores CRM-system. Til gengæld er det fuldt af leads, informationer om kunder og gode værktøjer. Vi prioriterer transparens og gennemsigtighed og du kan nemt få overblik over både dit månedsbudget, din pipeline og alt det som der skal til for at nå dine mål.

Du tilrettelægger selv din dag, og det er op til dig, om du fungerer bedst ved at besøge dine kunder eller arbejde bag skrivebordet med telefonen og e-mail som dine redskaber. Desuden tilbyder vi fast løn med attraktiv provisionsordning uden loft og sundhedsforsikring.

Du får erfarne kolleger

Til hverdag bliver du en del af en konsulent- og salgsafdeling med 7 medarbejdere. Dine kolleger er altid klar til at sparre med dig og vil byde dig velkommen i et fællesskab med god stemning og rart socialt samvær.

Har du erfaring med mediesalg?

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med opsøgende mediesalg eller salg i en relateret branche. Du har sikkert en forretningsorienteret baggrund, så du forstår strukturerne i erhvervslivet og kan tale ”sproget”.

Du er vant til at arbejde med IT og CRM som arbejdsredskaber.

Som person er du en udadvendt selvstarter med en smittende energi. Du har nemlig strukturen og modenheden til at planlægge din egen dag og samtidig skabe de gode relationer med både kunder og kolleger. Ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed vil sikkert dukke op hos dine referencer.

Interesseret?

Jobindex er vores rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 88 63 00 71.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest 6. maj 2018. Samtaler afholdes løbende, og vi forbeholder os retten til at indstille processen, når vi finder den rette.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Thomas D. Carlsson
Telefon
88630071
E-mail
tdc@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser