Jobindex – søger for VHE Service Østjylland
VHE Service Østjylland
 

Kundekonsulent med gode salgsevner

Jobindex A/S søger for kunde

VHE Service Østjylland søger en salgsorienteret og serviceminded person, der vil være med til at videreudvikle vores forretning og skabe resultater i form af tilfredse kunder og øget aktivitet.

Vi søger en udadvendt og handlekraftig person med lyst og evne til at medvirke til fortsat, at udbygge vores virksomhed.

Om virksomheden:

VHE Service Østjylland er en seriøs og veldrevet vikarvirksomhed, som har mere end 35 års erfaring i vikarbranchen. Vi løser opgaver inden for mange områder, bl.a. landbrug, entreprenør, maskinstation, korn og foderstof, lager, samt mange andre områder. Vi sætter en ære i at skabe den gode kontakt med vores kunder, ligesom vi lægger stor vægt på medarbejdernes trivsel.

VHE Service Østjylland er beliggende i Randers, og er en del af et landsdækkende samarbejde med lignende virksomheder i hele landet.

Om stillingen:

Vi søger en konsulent til at dække markedsområdet Østjylland.

Din opgave bliver at udvikle regionens aktiviteter i forbindelse med salg af vikarydelser. Det er en stilling, hvor du har stor indflydelse og ansvar og hvor du har meget stor mulighed for, at sætte dit eget fingeraftryk og udvikle nye idéer. Du skal selvstændigt og kvalificeret varetage kontakten til nye og eksisterende kunder. Din primære opgave bliver at styrke salget i samarbejde med nye og eksisterede kunder.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Opsøgende salgsaktiviteter
 • Aktiv pleje og servicering af vores kunder
 • Kontakt til og med vikarer
 • Ansættelse af nye medarbejdere
 • Booke og afholde kundemøder

Om dig:

Som profil er du tillidsskabende, du sætter en ære i, at være en energisk og løsningsorienteret konsulent. Du er nysgerrig på salg, du går gerne i dybden og er grundig i din tilgang til kunden i forhold til at afdække behov. Du besidder en god portion pionerånd, har lyst til at tage teten og gå forrest. Du brænder for salg - mestrer at tiltrække og identificere dig frem til de bedste talenter og samtidig har stor lyst til at gribe telefonen og skabe dialog med potentielle og eksisterende kunder.

 • Har erfaring inden for entreprenørbranchen, eller lignende brancher
 • Er udadvendt og formår at vedligeholde og udvikle vedvarende professionelle relationer
 • Er struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne
 • Har kørekort

Vi tilbyder:

 • Et godt og udfordrende job i en levende og dynamisk virksomhed med korte beslutningsveje og stor selvstændighed for den enkelte
 • Stor mulighed for at præge egen jobsituation
 • En uformel tone og gode og engagerede kolleger
 • Løn efter aftale, pensionsordning og sundhedsforsikring

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Nicholas Christiansen på 88 63 00 43.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 30. marts 2018 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Der vil løbende blive kaldt til samtale og sagen vil blive lukket når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Nicholas Christiansen
Nicholas Christiansen
Telefon
88630043
E-mail
nic@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser