Jobindex – søger for Certex Lifting Products & Services
Certex
 

Intern teknisk salgskoordinator

Jobindex A/S søger for kunde

Er du uddannet produktionsteknolog, og vil du være en del af en koordinerende funktion og besvare tekniske spørgsmål inden for vindindustrien? Så er det lige dig, vi leder efter!

Velkommen til Certex Danmark A/S

Certex Danmark A/S udvikler, producerer og servicerer alt indenfor løfte- og håndteringsværktøjer, kraner og faldsikring. Vi er en del af den svenske familieejet koncern Axel Johnson AB og har hovedsæde i Vojens samt to afdelinger i Aalborg og Hvidovre. Vi er i alt ca. 85 medarbejdere, hvoraf ca. 55 arbejder i Vojens.

Om jobbet

Du kan se frem til at blive en del af et team bestående af 7 medarbejdere i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af vores salgsafdeling til vindindustrien.

Som intern teknisk salgskoordinator kommer du til at rådgive og håndtere tekniske spørgsmål og ordrebehandling fra vores kunder i hele verden. Det vil typisk være teknisk komplekse spørgsmål om tunge løft og konstruktioner af værktøj, men det kan også være projektorienterede ordrer. Derfor samarbejder vi i afdelingen med hinanden og med vores interne ingeniører for at skabe den bedste tekniske rådgivning og problemløsning for vores kunder på mail og telefon. Vores værktøjer er tegnet i SolidWorks, og du kommer herudover til at arbejde med tilbuds- og ordrebehandling i NAV.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Intern teknisk salgskoordinering
  • Salgsbackup for eksterne salgskonsulenter
  • Kundekontakt med teknisk rådgivning

Profil

Du er uddannet produktionsteknolog og har erfaring med at tegne i SolidWorks. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring og besidder brede tekniske kompetencer. Hvis du har erfaring med tekniske løsninger fra vind- eller stålindustrien er det en fordel. Det er et krav, at du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på telefon 88 63 00 18.

Der afholdes løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. marts 2018. Du søger stillingen via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Kristine Holm Sjølander
Kristine Holm Sjølander
Telefon
88630018
E-mail
khs@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser