Svinninge Bageri

Bager, der kan bage et godt brød, som også er smilende og sød

Svinninge Bageri

Forestil dig, at det er fredag, og du lige er kommet hjem efter din første uge som vores nye bagersvend.

Det har været en lang men god uge, for du har allerede mødt mange af dine nye kolleger og fået et godt indtryk af dine nærmeste kolleger i bageriet.

Det gode indtryk kommer ikke som nogen overraskelse for dig, for allerede til jobsamtalen havde du en god fornemmelse i maven. Ikke bare fordi René bød på friskbagt brød og kager, men fordi du kunne mærke, at du blev mødt af en familie af medarbejdere, der havde samme passion for bagerfaget og det gode håndværk som dig.

Til jobsamtalen fortalte du lidt om din uddannelse og erfaring som bager og ikke mindst om, hvordan du arbejder omhyggeligt med dine opgaver – uanset om det er et franskbrød, et lækkert rugbrød eller en af dine helt egne idéer til månedens brød. Du kunne mærke, at det tog kegler, da du beskrev, hvordan du tager ansvar for, at opgaverne altid bliver udført til tiden og af højeste kvalitet.

Inden du gik, fortalte René dig, at der i bageriet bliver brugt egen surdej og ingen færdige melblandinger. Det fangede din opmærksomhed, for du har en passion for at lave godt brød fra bunden, og fordi du kan lide at lege med nye idéer og har smag for udfordringer.

Nu kan du tænke tilbage på en uge, der er faret afsted i et bageri, der ikke er helt som de andre. Du har lavet mange forskellige opgaver, du har talt med leverandører, og du har givet bagermesteren en ekstra hånd, så alt blev færdig i god tid. Du er allerede i gang med at sætte dit præg, og idéerne myldrer frem.

Nu kan du læne dig tilbage og smække benene op i sofaen. I næste uge vil du igen vise dit værd og være en god foregangsmand for dine kollegaer.

Kan du lide lugten i bageriet?

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at din første uge bliver helt sådan, for her er dagene aldrig ens. Men hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan sende din ansøgning og dit CV til René Christensen på inge@svinningebageri.dk, som du også kan kontakte på 23 42 90 88, hvis du har spørgsmål. Vi holder samtaler løbende.

Du får en attraktiv lønpakke samt fri hver anden weekend og en ugentlig fridag i hverdagene.

Vi ser frem til at høre fra dig.



Svinninge Bageri – Bagerhåndværk lavet fra bunden
Vi kan lide vores håndværk og holder traditionerne i hævd. Vores motto er, at kvalitet starter fra bunden. Vi gør vores ypperste hver eneste dag for at kunne tilbyde de bedste bageriprodukter. Vi oplever stor succes i vores tre afdelinger i henholdsvis Svinninge, Fårevejle og Holbæk, hvor vi har drive-in. I alt er vi 69 ansatte, og vi leverer til både supermarkeder og nemlig.com.
Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.