Jobindex – søger for Siscon ApS
Kundelogo
 

Viljestærk og erfaren sælger

Jobindex A/S

Er du den empatiske person, der vil sælge informationssikkerhed og databeskyttelse i en virksomhed i vækst?

Som sælger for Siscon øger du målrettet nysalget af vores ydelser til private virksomheder, kommuner og offentlige organisationer. Ydelserne består af konsulentrådgivning i kombination med vores software ControlManagerTM, som er rettet mod kundernes interne arbejde med informationssikkerhed og databeskyttelse.

Jobbet er en blanding af kørende og internt salgsarbejde. Via vores marketingsaktiviteter generer vi leads, som du følger op på. Du booker og afholder møder på egen hånd, følger op og afslutter ordren. Vi har et hav af leads i vores store database, som du også ringer og booker møder med. Du bliver ansat som sælger på lige fod med vores nuværende sælger. Du vil gennemgå introforløb, så du har de bedste forudsætninger for at blive en succes. Du kan påvirke dit daglige arbejde i Siscon, hvor vi lægger vægt på fællesskab, arbejdsmæssigt som socialt, med fokus på fælles målsætninger.

Du har:
  • erfaring med løsningssalg og en toptunet ”salgs-værktøjskasse” lige ved hånden
  • en positiv tilgang til fællesskab og kan håndtere opgaver uden for dit ansvarsområde
  • let ved at tale med mennesker på alle niveauer i organisationer
  • en god forretningsforståelse OG modet til at skære igennem over for kunden
  • næse for nysalg, og du kan hurtigt få lavet en scrapbog med dine ordrer
  • har kørekort, egen bil og bopæl på Sjælland
  • har en kalender, der tillader enkelte rejsedage rundt i landet hver måned
Du er ikke alene

I Siscon er vi 10 ildsjæle med humor og en frisk omgangstone. Vi løser sammen små og store opgaver inden for drift, konsulentydelser, håndtering af eksisterende kunder, konferencer, markedsføring, softwareudvikling og meget mere. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone med respekt for forskelligheder, og fokus på ærlighed og korte beslutningsveje.
Som sælger for Siscon er du sikret både pensionsordning og sundhedsforsikring. Lønforhold forhandles individuelt, og den baseres på en fast del og en resultatorienteret del.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på telefon 88 63 00 18.

Der afholdes løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 13. august 2017. Du søger stillingen via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om virksomheden
Siscon tilbyder højkvalitets rådgivning, sparring til et bredt spekter af private, offentlige og kommunale kunder fra 10 ansatte op til 15.000. Vi er så heldige at have ledelsesstyringsværktøjet ControlManagerTM som understøttelse til rådgivning. Den samlede løsning af konsulentsparring og ControlManagerTM understøtter kundernes interne arbejde med udarbejdelse af IT-sikkerhedspolitikker, persondatabeskyttelsespolitikker, kontrolmiljø, risikovurderinger og beredskabsplaner. Vi sætter en ære at optræde som en kvalitetsbevidst, seriøs og troværdig samarbejdspartner.

Kontaktperson

Kristine Holm Sjølander
Kristine Holm Sjølander
Telefon
88630018
E-mail
khs@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser